| angelinthedark a întrebat:

Dau fundita...de la un timp nu st ce e cu mine dar m-am purtat urat tocmai cu persoana pe care o iubesc cel mai mult, cu prietenul meu.Aseara m-a chemat sa ne vd si a fost totul ok, eram mai multi si povesteam, nu st ce m-a apucat pe mine si i-am zis prietenului meu:du-te dracusad, nu mai st ce a fost in mintea mea dar asta l-a suparat foarte tare, mai ales ca erau si altii de fata.De fata cu ei nu a zis nimic, dar cand am mers la el acs a inceput sa imi reproseze ca ma port urat cu el, ca nici nu il sun, nici nu prea ii raspund la tel, ca il si jignesc si nu il respect deloc, dar nu e chiar asa. El a zis ca ma iubeste f mult si ma respecta si adv e ca ma respecta, nikiodata nu m-a jignit mai ales de fata cu cineva, mereu a fost tandru si dragastos cu mine si mi-a facut pe plac dar eu parca am inebunitsad, cand el vb eu ba zambeam aiurea ba taceam si i-am promis ca nu il voi mai da dracu nikiodata iar el a zis ca nu ma crede ca nu e prima oara, tot asta m-a tinut una si buna ca se simte aiurea ca nu il respect ca nu il iubesc, ca el ma iubeste si sa ma pun in locul lui.Acum mi-am dat seama a am gresit dar fapta e consumata si totusi mi-am cerut scuze.
Aseara era trist si m-a condus cand am pl acs, si cand am ajuns acs tot el m-a sunat sa vada cf si daca sunt ok, i-am zis ca da, apoi a zis ca ma iubeste enorm si ca sa fie ultima oara ca daca mai ma port asa ne vom desparti, apoi i-am zis sa ma ierte ca il iubi mult si a zis ca ma iarta dar s anul mai vb urat cu el nikiodata ca lui nu ii place sa ne purtam aiurea unu cu altu el vrea sa ne repectam si sa ne iubim.
Acum va intreb? Oare ce o fi cu mine de m-am purtat asa? Oare cum sa il fac sa ii treaca de tot supararea, am gresit mult?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai gresit foarte mult si inseamna ca el chiar te iubeste daca te-a iertat. Eu am 6 ani de relatie cu sotul meu si niciodata nu ne-am injurat, dracuit si nici nu cred ca o vom face vreodata. Sincer, mie mi se pare ca tu nu-l iubesti si de aia de porti asa cu el. Ca esti indragostita de ideea ca ai prieten si esti bagata in seama si iubita, dar tu nu iubesti la ransdul tau si, din cand in cand, te saturi de situatie si izbucnesti. Dupa mine, asta nu are leac.

13 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu il iubesti, fata!

E mai mult decat evident!

| Floreenofficial a răspuns:

Cere-ti scuze si dovedeste-i ca-l iubesti!

| anonimaa a răspuns:

Hey si eu am trecut prin ceva de genul asta de fapt chiar la fel.sigh ma purtam oribil cu iubitul meu si nu numai dar am trecut peste acea perioada.singura solutie este sa te controlezi adica chiar si acum si mie mi se mai intampla sa zic chestii anapoda dupa care regret dar vad ca la tine este un gen de ultimatum
uite poarta-te cat mai frumos, fi tandra, arata-i cat de mult il iubesti si poarta-te ca inainte controleaza-te cat de mult se poate si gandeste de 2 ori inainte sa zici ceva caci poti rani oameni astfel! gandeste-te bine la ce ai de facut si la cat vei suferi daca mai gresesi din nou:*
pup botoghina16:** (fundita?)

| VodkaCoca a răspuns:

Ai avut prea multa atentie de la el, ti'a facut mereu pe plac si tu ti'ai luat lumea in cap si te'ai plictisit, ai gresit, totusi e bine ca ti'ai dat seama ca ai gresit, eu cand gresesc fata de iubitul meu incerc sa dau vina tot pe el cand vad ca nu'mi merge imi cer scuze ca am gresit eu laughing, ar fi mai bine sa iti bagi mintile in cap si sa te gandesti daca il vrei cu adevarat si nu e doar o obsesie s'au o obisnuinta, dar cred ca si el deja a inceput sa se sature de figurile tale, nu o spun cu rautate ca si eu cu actualul aveam niste figuri la inceput si il jigneam de cate ori prindeam ocazia si mi-a zis ca mai bine sa ne despartim si a fost indiferent, si eu il cautam zi si noapte mesaje la greu el nimic nici nu imi raspundea, dupa 3 saptamani ne impacasem, si sa iti spun sincer mi-a scos toate figurile din cap, pentru ca el stia ca sunt genu ala nu merge relatia asta e next, si mi-a bagat mintile in cap. Cand am vazut ca il pierdusem am inceput sa'l pretuiesc, asa ca pretuiestel pana nu va fi prea tarziu. Vorbeste cu el serios, spune'i ce iti sta pe suflet si ca nu o sa mai fii asa cu el, ca tu facand faze din astea il indepartezi si dupa aia ai sa stai sa suferi cand vezi ca nu ii mai pasa. Bafta :*

| madagascar a răspuns:

Tu ai o problema, esti prea rasfatata, ti-a iertat prea multe, te joci cu focul, barbati sunt orgoliosi sa zici merci ca mai vorbeste cu tine, nu te inteleg esti prea imatura, daca nu vrei sa-l pierzi invata sa te porti cu el, nu te mai purta ca o fetita rasfatata, eu iti dadeam papucei de mult. e o vorba :ce tie nu iti place altuia nu face. dupa cum te comporti nu prea il iubesti, da sti ca el te iubeste si profiti de bunatatea lui, vezi ca ulciorul nu merge de multe ori la apa

| paramore a răspuns:

Sa te aud eu ca te vaieti dk te lasa, numai mofturi ai in cap

| paramore a răspuns:

Stiu ca am fost rautacioasa, dar u nu te inveti minte orice am spune noi, are dreptate madagascar, esti km rasfatata, si parca vad ca maine ne spui ca iar ai facut o tampenie, vad ca te apuca asa din senin ca at cand ai spus ca stateati in pat dupa ce ati facut dragoste si dintr-o data te-ai intors cu spatele si aveai draci. dar cat crezi u ca o sa te mai suporte baiatul ala? te iubeste, dar o persoana se mai si satura, mai ales cand u nu o pretuiesti.dk vrei sa nu ajungeti la altceva mai bine controleaza-te, e un simplu sfat.bafta

| mihaa a răspuns:

Eee acum si tu la ani tai adica 17 ani daca am inteles bine e ceva normal sa mai faci cate o gafa, omul din greseli invata
probabil este si prima relatie mai serioasa si cateodata nu stii cum sa te comportii, repet la anii tai e ceva normal asta, conteaza sa iti dai seama de greseala si a 2 oara sa nu o mai repetii

| mihaa a răspuns:

Din intrebarile tale, mi-am dsat seama de 1 lucru
nu ai prietene si aici pe TPU ne spui tot, ne povestestii despre tine, nu iei in seama pe cei rautaciosi care te critica si asta e f bine
nu e rau, dar spre binele tau, e bine sa ai si o prietena

| florg78 a răspuns:

Imi pare rau, dar se pare ca incepi sa suporti cosencintele pentru ca ai inceput o relatie cu tot ce implica ea, mult prea devreme cu un barbat nu cu un pusti de virsta ta, fara ca tu sa fi pregatita psihic pentru ceva serios, asa cum isi doresteste prietenul tau-iar asta in subconstientul tau te sperie si iti determina un astfel de comportament, fara sa realizezi consecintele pe moment.
Prietenul tau orcit de matur si de rabdator ar fi la un moment dar ar putea renunta la relatie pentru ca toate astea intr-o relatie de"iubire"provoaca durere, dezamagire etc.nu vreau sa te sperii dar ideea e ca ar trebui sa vb deschis, cu calm fara retineri si reprosuri despre tot ceea ce va deranjaza in relatia voastra deo parte si de alta. Dialogul e cea mai buna solutie. Sincer ti-as propune sa vb cu un psiholog pentru ca ei au esperienta nu te judeca, nu te condamna, nu rid si nu pot sa spuna nimanui problemele tale, ca noi cei de rind, ci ei te ajuta prin tine insuti sa gasesti raspunsul si rezolvarea reala problemelor tale.SUCCES

| cristina_3322 a răspuns:

Exact asa am facut si eu intr-o seara eram eu pusa pe poante si glumitze si ma plictisisem intr-un fel de el... dar in acelasi timp il vroiam. si a gresit ca a sunat`o pe sora mea si i-am zis du-te dracu. si Sa suparat f tare. mi-am cerut scuze cum ai facut tu si tot asa mi-a spus sa nu se mai repete ca nu e prima oara cand ii vorbesc urat, i-am zis cami pare nespus de rau etc cum ai facut si tu.

Eu iti zic ca am vorbit asa cu el pentru ca uneori simt ca tampesc cand e prea mult timp langa mine. vreau spatiu. sa respir singura. Si e posibil sa ti se fi intamplat sa te scapi ork bine ca ia trecut si sa fii mai atenta pe viitor daca nu vrei sal pierzi. BAFTA!

| angel_6687 a răspuns:

Mai cel mai bine este sa luati o pauza...asa amandoi o sa va ganditi bine ce vreti unu de la celalalt...

| Alina. a răspuns:

Hai sa ma dau cu parerea, spui ca-l iubesti, da? ei daca l-ai iubi asa cum spui nu te-ai purta asa ingrozitor. Ai un comportament copilaresc si nefiresc in situatia asta. Spui ca te iubeste te respecta etc fa la fel! Crezi ca te va mai suporta? tu vei avea de suferit MATURIZEAZA-TE! cum sa-i spui iubitului tau "du-te dracu" fi serioasa fato. Am citit in posturi anterioare alte esecuri de ale tale chiar nu observi ca ce faci nu e bine?

Sincera cred ca esti plictisita de el :-J

In orce caz ai grija sunt sentimentele voastre la mijloc. O zi buna!