| sisyy a întrebat:

Dau fundita, deci eu sunt cu un baiat de putin timp dar il plac enorm si el pe mine si chestia e ca m-a prins sora prietenului meu cu el, eu am prieten de 1 an jumate si e la inchisoare, si ne-a vazut si a facut gura ca il insel pe fratesu ca el ma iubeste si nu stiu ce.Eu chiar l-am iubit dar sentimentele mele s-au stins.Si acest tip cu care sunt, parca m-a vrajit, a zis ca vr ceva serios, a vb aseara acest baiat cu sora prietenului meu i-a explicat cum sta treaba ca e viata mea si nu am nicio obligatie sa il astept pe cel de la puscarie ca pe el nu il intereseaza ce zice unu si altul ca vr sa fie cu mine.Si azi frate toata familia prietenului meu m-au sunat dar nu le-am raspuns, sigur ma vor lua la rost dar pana la urma e treaba mea si viata mea. Poate ve-ti crede ca sunt cine stie cum, dar eu fac ceea ce simt, daca eu simt ca il vreau pe acest tip si nu mai simt pentru cel din puscarie nimic, ce sa fac, sa ne amagim toti? Si nu stiu cum sa ii zic adevarul prietenului meu nu vr totusi sa sufere ca e acolo, sau poate ii zice fratii lui dar chiar nu stiu ce sa fac, pe alocuri am pareri de rau ca s-a aflat de noua mea relatie.Deci am nevoie de sfaturilr voastre.Cum sa ii spun prietenului meu adv? Si nu stiu ca sunt confuza nu mai stiu de mine, stiu sigur ca pentru prieten nu mai simt nimic, si asta nu din cauza ca e acolo ci pentru ca mi-a facut destule cat am fost impreuna.Mentionez ca cel cu care vb acum are 29 de ani dar arata super eu am 18 iar prietenul din puscarie 23 daca conteaza...in fine, ideea e ca acum nu stiu ce sa fac, parca vad cum o sa imprastie neamurile lui la toti vorbe de mine... oare e mai bine ca s-a aflat sau?

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Spune-i ca nul mai iubestui ca pe un iubit doar ca pe un prietenhappy. desi eu cred ca vei regreta cand de cel 29 te va lasahappy.

5 răspunsuri:
| Roll a răspuns:

Iti prevad un viitor stralucit. mult succes in viata!

| ZOB a răspuns:

Sa vezi ce ti-o iei cand iese ala x_X

| mgtow a răspuns:

Tu faci ce vrei cu viata ta, dar nici asa sa te incurci cu un tip de 29 de ani. E multa diferenta de varsta, si el va imbatrani mai repede o sa ai scarba de el si treaba nu o sa mearga bine.

| florinmare89 a răspuns:

Da fix prevezi

| Ionela78 a răspuns:

29? adica 29? nah, daca va iubiti asa de tare...sunt sentimentele tale! nu ale familiei lui, nici a familiei tale, este inima ta si punct! daca vrei sa fii cu el atunxi te desprati de ala.mergi in vizita le el si ii zici ca si asa e in puscarie si nu vezi un viitor cu el.