| sisyy a întrebat:

Dau fundita, deci numai pot, sunt deprimata, sunt la suferinta.Sunt cu un baiat de o luna si ceva, m-am indragostit de el de cand l-am vazut prima data.Am ajuns sa fim impreuna si am facut si sex cu el desi nu ma gandeam ca o voi face asa repede.Am mai avut o relatie de 3 ani care s-a dus, in fine.Chestia e ca acest tip de care m-am indragostit foarte repede, ma mir si eu ca m-a cucerit in ultimul hal, m-a cam lasat de planton.Adica se purta ff frumos cu mine, ma suna zilnic, mesaje, ma scoatea peste tot, cheltuia bani cu mine, venea dupa mine la lucru, toate bune si frumoase si chestia e ca nu a vrut doar sex de la mine pentru ca daca era asta m-ar fi lasat imediat ce am facut-o, dar el totusi a ramas cu mine si mi-a acordat multa tandrete si atentie ceea ce nu am primit in 3 ani cu fostul.MA simt ff atrasa de el, imi place cum se imbraca, cum arata, cum vorbeste, e genul meu de om.Eu am 19 ani el 29, nu stiu daca conteaza asa mult, ca pentru mine nu si arata ff bine.Problema e urmatoarea:pe mine ma suna, ma cauta, ne vedeam des, dar de multe ori s-a intamplat cand eram cu el sa fie sunat de altele dar nu le raspundea insa vedeam apelurile, mesaje la greu primea de la mai multe fete. El a zis c an use fereste de mine dar s anul bag in seama mesajele ca el nu e curios de altele dar alea tot il cauta si am vz ca multe fete ii ziceau ca sunt indragostite de el, ca de ce nu le baga in seama, de c enu raspunde, etc.Eu atunci am luat foc si m-am luat de el, iar el a zis ca nu imi umbla in tel asa ca si eu sas termin ca daca nu inchide telefonul si nu mai ma lasa s aii umblu in tel. A zis ca lui de mine ii pasa, ca pe mine ma cauta, pe mine ma suna, cu mine se vede si ca daca nu era interesat de mine m-ar fi lasat si ca daca vroia doar sex ma lasa dupa ce am facut-o dar a zis ca ii pasa de mine si asa se vedea pe el ca e interesat, noi stam pe aceeasi str, in acelasi sat, dar alea cu care vb prin sms-uri sunt din oras.Atunci m-am luat de el, iar el a zis ca nu mai are rost sa ma stresez din cauza lui ca mai bine o lasam balta ca cu mine n use poate.Adica tot eu eram de vina ca ma agitam. Poate ca am cam exagerat ca totusi nu are inca nikio obligatie fata de mine, si imi facea toate poftele, ma ducea peste tot, imi spunea vorbe frumoase, deci era totul perfect, dar cand vedeam mesaje de la altele cu declaratii de dragoste nu mai rezistam nu puteam sa ma prefac si sa accept acest lucru, indiferent ca are sau nu relatii cu acele tipe, el spune ca ele nu ii dau pace si il streseaza dar el e cu mine si acele fete stiu asta.Si aseara m-a adus acs, si a zis ca nu se poate cu mine ca sunt turbata.Eu nu i-am mai zis nimic, am iesit din masina si am plecat.Initial ma simteam bine acum parc ama sufoc fara el.stiu ca e putin timp de cand umblam dar m-am atasat mult de el, si am ajuns sa tin mult la el, dar nu mai pot nici eu sa accept ca e cautat de atatea.Acum ce sa fac? Sa il uit oare si sa imi vad de treaba, sau sa il caut? Oare a simtit ceva pentru mine? Chiar nu mai inteleg nimic, in legatura cu mesajele alea, cum sa procedez? Ne vom vedea ca stam aproape unu de altul si imi va fi greu, ca am petrecut clipe super cu el. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Pe tine te cauta,pe tine te vrea,cu tine isi petrece timpul,si tu esti geloasa pe niste sms-uri!
De ce ai tendinta sa-l consideri proprietatea ta exclusiva?
Omul asta nu s-a nascut in clipa in care v-ati cunoscut,avea si are o viata a lui,in care a dorit sa te integreze si pe tine!
Nu poate sterge totul cu un burete doar pentru ca tu ii ceri asta, o va face cand va crede el de cuviinta si daca va considera ca e necesar.
Este un barbat liber, asa cum si tu esti o femeie libera.Cum pe tine te-ar putea curta alti zece barbati,il curteaza si pe el alte zece femei.
Nu ti-a declarat dragoste si credinta vesnice, dar faptele lui iti demonstreaza ca ar face-o bucuros, daca nu ai fi absurda!
Te comporti ca un copil de 13 ani,ii rascolesti toate cotloanele intime(si el iti permite!),ca sa-i poti scoate ochii mai bine si sa otravesti tot ce e frumos intre voi!
Daca-l vrei,lasa-l liber!
Roaga-l sa puna telefonul pe silent,sa nu ti-l mai arate niciodata,roaga si tu doua amice sa te umple de mesaje de amor la fiecare doua ore si adu-ti aminte ca femeile castiga prin inteligenta acolo unde barbatii folosesc forta bruta!
Maturizeaza-te,fii realista, fa-i ce-ti face, invata sa fii femeie nu femeiusca si totul va fi bine!
Mult noroc!

16 răspunsuri:
| Jigsaw a răspuns:

Vai de steaua ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa-l uiti asa si eu mrg eu doar il plac si e cu mine in sc si il vad mereu dar asta e si eu trebuie sa accept ca trebuie sa-l uit si ca el nu tine la mine.Eu zic sa incerci si data viitoare ai grija si nu te mai indragostio asa repede doar daca merita cu adevarat.

| 162253 a răspuns:

Stai linistita dragutzo...totul se rezolva de la sine,dar daca il iubesti in halul asta cautal dar nu te umili in fata lui, si inca ceva barbatilor mai maturi nu le plaace sa fie tachinati in felul asta, problema lui ce face in timpul liber iar tu nu te alarma.Ce cistigi facindu-i scene din astea? nu obtii nimic cu asta doar iti faci singura o imagina rea in fata lui

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

La 19 ani sa gandesti ca o copila de 12 ani e trist...FOARTE trist crede-ma happy

| iloveunicorns a răspuns:

Eşti praf.

| Aleeeeeexandra a răspuns:

Plangi in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce zodie esti tu, si ce zodie e el?

| deedee9 a răspuns:

Imi pare rau ca esti in situatia asta.Cel mai bine este sa-l ignori si sa incerci sa fii indiferenta. Daca intr-adevar a tinut la tine te va cautahappyTu, nu-l cauta si incearca sa treci peste el.

| FetitaCuOchiVerzi a răspuns:

Pai eu zica sa nu ii mai dai atentie cand te intalnesti cu el nu il baga in seama si daca el te baga de mai multe ori in seama pana la urma sa il bagi in seama sa ii zici ca tu il iubesti si nu iti era usor cand vedeai ca primeste atatea msj de la altele si sa il intrebi daca te iubeste cu devarat si daca mai vrea sa fie cu tine sa iii zici sa isi schimbe numarlul sau sale zica alora sa termine sau nu stiu ceva ded genu si ii zici ca daca altadata se mai intampla chiar ati terminato si mai am o varianta dar e cam jalnica sa ii dai un mesaj in care sa ii spui ce simti cu adevarata ca il iubesti....Si sa ii zici ca inca mai vrei sa ai o reletie cu el.Sau as zice sa ii zici ca ai terminato cu el ca acum iasa "turbata" din tine, ca nu esti carpa lui de sters pe jos.Depinde si de ce simti tu!

Dar eu mai bine as zice sa il uiti daca ti-a zis "Turbata" si tot felul de chesi de genul asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blegutza mai esti.
Nu vezi ca te influenteaza, asta arunca vina pe tine ca tu nu esti ok, ca gelozia ta nu este ok. Dar daca primeai tu mesaje de la 7 barbati ii convenea, cum naiba sa ii convina?

Si in plus tu erai atrasa de el, inca mai esti da crede-ma ca o sa il uiti. A fost o atractie fizica si foarte puternica.

| Paula007 a răspuns:

Tocmai am terminat de comentat asupra unei "povesti " de dragoste a unei fetite de 14 ani. ce seamana intre ele, nici n-ai zice ca exista o bariera de varsta laughing)

Draga mea, daca intr-adevar te voia asa mult, nu te lasa sa pleci asa usor, nu se referea la tine cu "epitete " gen " turbata", pentru ca oricat de suparat ai fi pe persoana iubita, nu te referi la el/ea cu asemenea vorbe...

tu confunzi faptul ca ti-a facut toate poftele( ca sa se poata culca cu tine oricand si oricum) cu dragostea. dar dragoste nu e cand te scoate in oras si ti cumpara diferite prostioare. sau cand te ameninta daca ii mai umbli in telefon ( apropo, umblatul asta in telefon e un lucru urat din partea ta). dragostea e atunci cand oricat de suparat ai fi pe cel iubit, inca mai gasesti in tine puterea sa l ierti, sau sa-i ceri iertare, si sa nu-i permiti sa plece de langa tine suparat/a pentru ca nu se stie daca va veti mai vedea vreodata.si nu vrei sa fie asta ultima ta amintire cu el/ea. dragostea e cand oricat de obosit, suparat, trist, ai fi, inca mai gasesti puterea sa zambesti persoanei de langa tine, ca sa nu ti simta tristetea, ci doar iubirea. dragostea e evident ca nu ai intalnit-o inca.si daca tot dai peste cretini ca asta, sigur nu o vei gasi prea curand.

a vazut ca esti de la tara, mai naiva si te a luat de proasta.lucru foarte des intalnit. vestea si mai proasta, pe langa faptul ca ti-a tras-o si te-a parasit cand ai inceput sa pui intrebari, este ca e vina ta.ca la 19 ani, ai crezut toate tampeniile pe care ti le-a spus un idiot, stiind ce voiai sa auzi de la el, numai ca sa ajunga intre picioarele tale.

parerea mea? laughing) e mai sus.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu,sincer,cred ca e vina ta.Pentru ca ai avut o relatie esuata inainte acum ai devenit paranoica si isterica.Banuiesc ca il cicaleai mereu ca presupusele iubite din moment ce a zis ''stop''.

Si il cred, pentru ca daca stiu ceva pe lumea asta, e ca barbatii urasc sa fie tocati la cap si acuzati!

In plus, aveati doar 1 luna impreuna, abia se atasa de tine...normal ca i-a fost usor sa te lase, deranjat de atitudinea ta. Daca treceau 6 luni, mai mult, puteai oarecum sa il stresezi cu gelozia ta, dar asa nu aveai dreptul inca.

Relatiile la inceput sunt foarte fragile.Tu ai distrus-o cu isteria ta.Nevoia de a-i controla viata.Si asta nu se face nici dupa 20 de ani de casnicie.

Ca te-ai culcat cu el prea devreme e problema ta.Se pare ca a avut multe femei si nu ti-a reprosat asta.

Eu zic sa vorbesti cu el, sa-i ceri scuze, si sa incerci sa-ti ti gura inchisa.

| 10051989 a răspuns:

Uite doar o sugestie pentru tine baietilor nu le place sa fie controlate sa le umbli in telefon acest lucru ii enerveaza foarte rau sper ca te-am ajutat :*

| Lisadream a răspuns:

Ai spus o chestie de genul ca daca vroia doar sex te lasa dupa...dar vreau sa te intreb: daca vroia de mai multe ori? Nu era normal sa continue relatia? din ce am citit aici eu am inteles ca asta e lucrul pe care il vrea de la tine, si stie sa te vrajeasca pentru a obtine ce vrea (gandeste-te ca are nu doar cu 10 ani mai mult decat tine dar si 10 ani de experienta cu relatiile, in plus fata de tine)

Fetele care il terorizeaza cu mesajele...nu o faceau decat daca le dadea apa la moara.
Da, e adevarat, barbatilor nu le place sa fie controlati, dar daca nu avea nimic de ascuns atunci nu l-ar fi deranjat sa-i umbli in telefon. Te cred ca ai petrecut clipe super cu el, dar poate e timpul sa mergi inainte. Gandeste-te serios la ce crezi ca isi doreste el de la relatia voastra. Eu cred ca vrea doar sa se distreze cu tine. Dar asta este parerea mea, imi pare rau daca nu e ceea ce vroiai sa auzi.

| Twilight a răspuns:

E genu' Casa Nova. Asa le'a vorbit si altora. Chiar daca tu vei zice ca nu ca e tandru si iti face cadouri, dar am mai vazut astfel de macho-man, poti sa-ti dai seama ca nu va dura, pentru ca are o varsta mult mai inaintata ca tine. Vei zice ca sunt doar 10 ani care sunt intre multe cupluri dar depinde, nu are nimic daca si tu esti matura si el, dar tu nu esti inca matura.

| OmletteDuFromage a răspuns:

Cine dracu are rabdare sa citeasca tot? eu m-am plictisit doar citind username-ul.