| chucky_8545 a întrebat:

[DAU FUNDITA]E prietenul meu cel mai bun.Cand suntem amandoi in oras(mereu ma cheama el), sau cand vine el la mine in cartier, ne intelegem super bine, cand suntem cu altii, se poarta urat.Si de multe ori se uita ff insistent, pe putin 10 secunde...si nu stiu, ma simt ca naiba, mai ales ca face lucru asta cand suntem mai multi, si se uita toti ca la felu 14, oricum multi zic ca suntem impreuna, colegi, profesori, prieteni s. a; nu stiu ce vrea de fapt, intr-un fel imi place de el, cred ca tin la el mai mult decat as tine pentru cel mai bun prieten. Ce ma sfatuiti sa fac? Sau nu stiu, ceva pareri in legatura cu, ce face, de ce cand suntem singuri se poarta foarte bine, cand suntem mai multi...mai bine nu mai continui oh go on.

Răspuns Câştigător
| gabrielgypps a răspuns:

Depinde de statul pe care il ai tu in colectiv, e clar ca ii place de tine insa nu accepta sa fie vazut ca tandru si moale fata de tine. daca tu te stii mai data la parte din colectiv daca ai porecle aiurea sau esti rata urata din clasa e clar, ii e teama ca ar putea pierde pozitia sa din gasca.

2 răspunsuri:
| Rebecca a răspuns:

Destul de dificil. Nu pot sa inteleg ce e in mintea lui. As vrea sa stiu cum arati. In situatia in care esti o tipa foarte frumoasa, feminina, poate vrea sa dea tuturor impresia ca sunteti impreuna, ca sa se laude, dar el de fapt te considera o prietena. Nu pot intelege exact

| TąNyą a răspuns:

Discută deschis cu el când sunteţi doar voi 2. De ce se comportă aşa şi poţi să-i spui sentimentele tale în funcţie de răspuns, privire şi gest. Băiatu' s-ar putea să te placă din câte spui şi să-i fie ruşine. faţă de prieteni că sunteţi prieteni buni de mult poate chiar s-a laudat că sunteţi aşa şi probabil s-a îndrăgostit de tine şi na. băieţii tongue deci vorbeşte cu el ai încredere în tine.

FantaSZy.