| angelinthedark a întrebat:

Dau fundita.eu chiar nu il inteleg pe prietenul meu. Ori are o obsesie pentru. mine sau e prea gelos, habar n-am. El nu suporta sa vb cu nikun baiat nici macar ca amic si ceea ce e ciudat e faptul ca nu ma lasa sa am prietene. El zice ca ma lasa sa am prietene dar nu e asa.Adica cum vb cu o fata si mai ies si eu la o plimbare cu o fata se enerveaza si ii frica parca ma duce undeva prietena mea, crede ca ma duce la nu stiu ce baieti. DIn cauza lui nu mai am prietene.pana si cu vara lui nu ma lasa sa vb doar cu surorile lui dar nu vb cu ele ca sunt barfitoare. El zice de toate fetele cu care vb ca sunt c... e si ca ma duce la prostii dar nu e adv. A zis ca ma iubeste prea mult si de asta, daca ies si stau seara putin mai tarziu afara fara el chiar daca stau cu fete, tipa la mine si ma cearta si e extrem de posesiv.Si inca o chestie... el poate sa stea cu prietenii la jucat carti si baut si eu sa stau inchisa in casa el zice ca eu seara cand nu ma vad cu el uneori, trebuie s afiu in casa sa dorm.Cand eram la scoala ma suna intr-una, chiar si in timpul orelor si trebuia sa il anunt cand ajung acs, la ce ora am autobuzu, pana venea autobuzu trebuia sa vb cu el la tel poate de frica sa nu vb cu ceva baieti de la oras; si mereu zice ca daca vb cu vreun baiat sau daca il insel ne calca in picioare pe amandoi. din cauza geloziei am primit o palma de la el, o singura data dar de ajuns.Deci,orice prietena am el nu o suporta si nu ii convine de ea, oricine ar fi si sunt fete cuminti ca doar nu ma imprietenesc cu cine nu trebuia. E dificil cu el, vad ca d ela un timp nu prea se mai intalneste cu mine, inainte ne vd zi de zi, acum sta mai mult cu baietii, si totusi eu nu am voie ca daca im ifac o prietena zice:alta mai buna nu ai putut sa iti gasesti? Odata s-a si luat de o pr de-a mea cred ca de ciuda ca mergem in parc si ii frica ca acolo ma bag cu altii. Voi ce credeti? Ce sa fac cu el? Adica de vazut vad ca e cam rece de la un timp, in sensul ca nu vd mai rar, dar totusi daca aude ca sunt undeva sau cu cineva e mort de gelozie si nervi. Odata ca nu i-am zis ca am fost cu o fata in parc a inceput sa ma jigneasca si asa stiu ca ma iubeste pentru.ca in general ne int bine, daca stau in casa si la el totul e perfect pentru el.In plus el a zis ca are planuri de casatorie cu mine si ca nu mai scap de el si daca vr sa imi fac alt prieten nu am cum ca il bate si pe el si pe mine, ce credeti?

12 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

In primul rand nu trebuia sa ii permiti sa iti interzica cu ce fete sa stai s, ora pana la care stai afara; astea sunt lucruri pe care numai parintii le interzic. Pana la urma nu este decat un simplu prieten. Nu e nici logodnic nici sot. Palma aceea trebuia sa fie picatura care a umplut paharul. Nu trebuia sa mai continui cu el. Dar degeaba vorbesc, tu inca esti cu el ceea ce este f grav; mai ales ca el este rece cu tine. Faci cea mai mare greseala daca mai continui cu el!

pa, pa.

| Derye a răspuns:

Pune'i problema asa: "ai incredere in mine sau nu? "

Daca esti slaba de inger, va sterge cu tine pe jos.

| ATHOS a răspuns:

Incearca sa-ti imaginezi ca ai fi casatorita cu el, gandeste-te daca ti-ar placea cum te iubeste, cum se poarta, cit e de tandru, cit de bine v-ati putea intelege, etc. Trage concluziile si actioneaza in consecinta.
Personal nu cred ca asta doresti de la viata.
Multa, multa intelepciune!

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Ce interesant acelasi lucru mi se intampla si mie te sfatuiesc sa te desp de el acum.La me e prea tz pentru ca am 2 ani juma cu el tin la el si mi-e greu fara el chiar daca ma loveste. Daca nu vrei sa renunti la el pune punctul pe i de la inceput.Eu am pus dar tocmai acum si sa mai potolit ii dau papuci ori de cate ori face figuri si i e frica ca ma pierde si tot el vine la me.Eu te sfatuiesc sa te desp de pr tau asta nu e viata o sa vezi ca mai tz o sati doresti sa cunosti alti baieti si nu vei putea tio spun din proprie experienta.sadsadsad

| SweetCherry a răspuns:

Ai o problema nu mare ci foarte mare... Ce fel de natie este baiatul ala? Tu nu te-ai gandit ca se va ajunge la asta? Spune-i baiatului sa iti lase putin spatiu:cum el poate sta la o bere cu baietii asa ar trebui si tu sa iesi la o barfa cu prietenele tale.Gandeste-te foarte bine.La un moment dat o sa te lase

| ИОМЭD a răspuns:

Hai sa iti zic ceva, daca vrei sa ramai cu aceasta chestie de baiat e treaba ta, dar nu merita. Atata timp cat tu esti fata buna nu are dreptul sa fie asa gelos si posesiv, dar mai ales nu renunta niciodata la prieteni pentru el.
Iti dau exemplu pe mine si eu eram asa dar aveam motiv jigodia era o tarfa prefacuta, am fost bun cu ea, nu i-am dat o palma vreodata, am fost exemplar. A da si am renuntat la prieteni pentru ea ( mare prostie) ca nu ii convenea domne ca cine stie ce fac
Asa jigodia s-a dus prietenii sau dus (datorita mie la indemnul ei) dupa care imi mai aud si vorbe ca o bateam cand ma enervam (precizez ca ma enervez o data de doua ori pe an si imi trece in 5 min)
Chiar daca zice ca are ganduri serioasa trebuie sa fi respectata daca nu iti pierzi timpul degeaba ca mine laughing)
P. S. Ti-ai luat deja o palma de la el, ce te face sa crezi ca nu or sa vina si altele?

| narcisa a răspuns:

Ar trebui sa te desparti de el deoarece daca e asa de posesiv nu vei putea sa stai la nesfarsit in casa.ai zis ca el se gandeste la casatorie. daca dupa acum ti-a dat o palma cand va veti casatori de va bate foarte tare.
iar daca iti vei face un prieten si el va face scandal poti chema politia pentru ca asa ceva nu este normal.
succes! sper sa faci alegerea cea mai buna
fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati anisori ai draga mea si de cand esti cu el? raspunde la asta, apoi o sa-ti dau un sfatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. e greu sa fi cu o pers geloasa o spun din proprie experienta.asa e este si prietenul meu. el face ce vrea, iar eu sunt ca o puscariasa.ma tine inchisa in casa.cat despre faptul ca este rece...asa am patit-o si eu.si am aflat si de ce.ma inselase, dar nu mi-a recunoscut niciodata.parerea mea e sa-l lasi.meriti ceva mult mult mai bun.succes

| Nicole_3441 a răspuns:

Cred ca e un om foarte gelos si mai ales prost, pentru ca ar trebui sa stie ca toata lumea are nevoie de prieteni.Eu iti spun ca nu cumva sa te casatoresti cu el, caci in viata ta nu vei fi fericita niciodatastraight faceSi sa nu-ti fie frica de el, du-te unde iti dicteaza inima, vorbeste cu cine vrei tu, si NU lasa sa te influenteze. Oricum, amenintarile astea cu ''te bat'' si nu stiu ce, dovedesc ca e nespus de gelos. Cu un asemenea om n-o sa poti traisad
Cred ca ar trebui sa-i spui, daca nu isi schimba comportamentul, te desparti de el.
Bafta!

nicolekiss

| crystinica a răspuns:

E gelos cred...

| hanaji a răspuns:

E nebun asta e raspunsul e nebun dupa tine ofera-i mai multe atentie discuta cu el si daca nu e de acord despartate de el alta solutie nu am