In primul rand nu trebuia sa ii permiti sa iti interzica cu ce fete sa stai s, ora pana la care stai afara; astea sunt lucruri pe care numai parintii le interzic. Pana la urma nu este decat un simplu prieten. Nu e nici logodnic nici sot. Palma aceea trebuia sa fie picatura care a umplut paharul. Nu trebuia sa mai continui cu el. Dar degeaba vorbesc, tu inca esti cu el ceea ce este f grav; mai ales ca el este rece cu tine. Faci cea mai mare greseala daca mai continui cu el!
pa, pa.
Pune'i problema asa: "ai incredere in mine sau nu? "
Daca esti slaba de inger, va sterge cu tine pe jos.
Incearca sa-ti imaginezi ca ai fi casatorita cu el, gandeste-te daca ti-ar placea cum te iubeste, cum se poarta, cit e de tandru, cit de bine v-ati putea intelege, etc. Trage concluziile si actioneaza in consecinta.
Personal nu cred ca asta doresti de la viata.
Multa, multa intelepciune!
Ce interesant acelasi lucru mi se intampla si mie te sfatuiesc sa te desp de el acum.La me e prea tz pentru ca am 2 ani juma cu el tin la el si mi-e greu fara el chiar daca ma loveste. Daca nu vrei sa renunti la el pune punctul pe i de la inceput.Eu am pus dar tocmai acum si sa mai potolit ii dau papuci ori de cate ori face figuri si i e frica ca ma pierde si tot el vine la me.Eu te sfatuiesc sa te desp de pr tau asta nu e viata o sa vezi ca mai tz o sati doresti sa cunosti alti baieti si nu vei putea tio spun din proprie experienta.
Ai o problema nu mare ci foarte mare... Ce fel de natie este baiatul ala? Tu nu te-ai gandit ca se va ajunge la asta? Spune-i baiatului sa iti lase putin spatiu:cum el poate sta la o bere cu baietii asa ar trebui si tu sa iesi la o barfa cu prietenele tale.Gandeste-te foarte bine.La un moment dat o sa te lase
Hai sa iti zic ceva, daca vrei sa ramai cu aceasta chestie de baiat e treaba ta, dar nu merita. Atata timp cat tu esti fata buna nu are dreptul sa fie asa gelos si posesiv, dar mai ales nu renunta niciodata la prieteni pentru el.
Iti dau exemplu pe mine si eu eram asa dar aveam motiv jigodia era o tarfa prefacuta, am fost bun cu ea, nu i-am dat o palma vreodata, am fost exemplar. A da si am renuntat la prieteni pentru ea ( mare prostie) ca nu ii convenea domne ca cine stie ce fac
Asa jigodia s-a dus prietenii sau dus (datorita mie la indemnul ei) dupa care imi mai aud si vorbe ca o bateam cand ma enervam (precizez ca ma enervez o data de doua ori pe an si imi trece in 5 min)
Chiar daca zice ca are ganduri serioasa trebuie sa fi respectata daca nu iti pierzi timpul degeaba ca mine )
P. S. Ti-ai luat deja o palma de la el, ce te face sa crezi ca nu or sa vina si altele?
Ar trebui sa te desparti de el deoarece daca e asa de posesiv nu vei putea sa stai la nesfarsit in casa.ai zis ca el se gandeste la casatorie. daca dupa acum ti-a dat o palma cand va veti casatori de va bate foarte tare.
iar daca iti vei face un prieten si el va face scandal poti chema politia pentru ca asa ceva nu este normal.
succes! sper sa faci alegerea cea mai buna
fundita?
Buna. e greu sa fi cu o pers geloasa o spun din proprie experienta.asa e este si prietenul meu. el face ce vrea, iar eu sunt ca o puscariasa.ma tine inchisa in casa.cat despre faptul ca este rece...asa am patit-o si eu.si am aflat si de ce.ma inselase, dar nu mi-a recunoscut niciodata.parerea mea e sa-l lasi.meriti ceva mult mult mai bun.succes
Cred ca e un om foarte gelos si mai ales prost, pentru ca ar trebui sa stie ca toata lumea are nevoie de prieteni.Eu iti spun ca nu cumva sa te casatoresti cu el, caci in viata ta nu vei fi fericita niciodataSi sa nu-ti fie frica de el, du-te unde iti dicteaza inima, vorbeste cu cine vrei tu, si NU lasa sa te influenteze. Oricum, amenintarile astea cu ''te bat'' si nu stiu ce, dovedesc ca e nespus de gelos. Cu un asemenea om n-o sa poti trai
Cred ca ar trebui sa-i spui, daca nu isi schimba comportamentul, te desparti de el.
Bafta!
nicole
E nebun asta e raspunsul e nebun dupa tine ofera-i mai multe atentie discuta cu el si daca nu e de acord despartate de el alta solutie nu am