Nu, dimpotriva. Ai mai multe avantaje decat una timida sau "la locul ei " cum s-ar spune. Bine inteles si ele au avantajele lor. Eu spun ca cine te place te place asa cum esti. Ei au nevoie de o persoana care sa le ridice moralul cand sunt la pamant o fire vesela cum esti tu, o persoana care cand e vorba de distractie sa aiba cu cine se distra nu sa stea pe scaun uitandu-se la altii.Parerea mea.
Sper ca te-am ajutat
Exact asa sunt si eu. foarte zambareata de gasca, si glumeata...
lumea ma place asa cum sunt. si stai linistita ca vei gasi un baiat care sa te placa asa cum esti, nu te schimba pentru nimeni esti foarte bine asa cum esti.
nu poti sa fi genul tuturor baietilor asa ca multumeste. te cu ideea ca ai multi amici
Fata cu care as putea fi doar amic trebuie sa fie intelegatoare, de gasca, deschisa in discutii si nefeminista pe cand fata cu care un baiat si-ar dori o relatie ar trebui sa fie finutza, ceva mai misterioasa sa nu se lase descoperita si feminina (adica sa nu fie baietzoaica)
Si eu sunt vesela si foarte, foarte nebunatica. Dar nu prea am genul asta de probleme [de fapt, nu mi s-a intamplat niciodata] Incearca sa fii mai feminina, iar daca iti place un anumit baiat, simte-te libera sa flirtezi.Zambeste-i,complimenteaza-l.
Iar daca tu spui ca esti genul de fata cu care se poate discuta orice, cu atat mai bine. E un punct in plus.Ai grija insa sa nu ii intimidezi.
Succes!