| loveaholic a întrebat:

Dau fundita! Hello! Imi place de un baiat, dar sunt genul de persoana neatragatoare si nu stiu cum sa fac sa il cuceresc. Sunt si timida. Puteti sa imi dati niste sfaturi? Cum sa fac sa il cuceresc avand in vedere si ca nu ne intalnim prea des pentru ca e la alta scoala?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, de ce spui ca esti neatragatoare? FAza e ca nu ai incredere in tine si timiditatea te face sa crezi asta...lasa timiditatea la o parte, comunica cat mai mult si fi optimista, gandeste pozitiv.Fiecare e frumos in felul lui, trebuie doar sa stii cum sa iti scoti la iveala frumusestea exterioara cat si cea interioara.
Daca vrei sa cuceresti acel baiat, mergi si tu mai des pe la el la scoala sa te faci bazuta, incearca sa te interesezi de el de la prieteni comuni, eventual de la colegi sau cunostinte. DAca cumva ai id-ul lui de mess intra in vorba cu el si fi fara rusine ca nu ai de ce sa fi timida; daca nu ai id-ul atunci fa cumva rost de el, sau de nr de telefon si incearca sa te bagi in seama cu el.Nu se stie niciodata de unde sare iepurele dar tu trebuie sa ai incredere in tine si in tot ce faci.Nu trebuie sa te intimidezi ca nu te mananca acel baiat daca vb cu el si se poate ca si lui sa ii placa de tine.Prima oara sa te vada, baga-te in seama cu el si comunica cu el, cauta diferite subiecte sa vb cu el si asa de la asta se poate ajunge la o relatie, cine nu risca nu castiga; deci incearca!

1 răspuns:
| parazitu_8805 a răspuns:

Pai daca este unu din aia care se crede bricu pamantului(sau ceva de genu) renunta nu meritawinking

Dar daca este un baiat care sta in banca lui cum a scris si monik16
fi "dura" nu mai fi timida. Stai, vorbeste cu el, fi amuzanta si nu pastra distanta.