| marya a întrebat:

! dau fundita! hello mie imi place de un baiat care imi zambeste cand imi aude numele se comporta f frumos cu mine si ne intelegem foarte bine problema este ca el a fost cu o fata de cre inca ii mai place a recumoscut si el dar aceasta fata nu mai vrea sa fie cu el (fata aceasta e o prietena de-a mea f buna) eu nu pot sa ii spun ca imi place de el pentru ca sunt f timida il privesc frumos ii zambes dar nimic de vre o 6 luni

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Pai e naspa faza fiindca daca fata candva se razgandeste si ii mai da o sansa asta a tau o sa se intoarca imediat la ea, nici nu se va mai uita la tine.mai gandeste-te daca chiar vrei sa fii cu el! succes!

3 răspunsuri:
| cristina a răspuns:

Of of.asa e dragostea
eu cred ca ar trebui sa lasi timiditatea pentru ca nu vei castiga nimic cu chestia asta si odata va veni alta fata care sa se combine cu el si atunci iti va parea rau ca nu ai fost tu aceea care a facut primul pas. o sa vrei sa dai timpul inapoi nu se merita pentru nicio prietena sa te lasi pe tine. odata si odata de prietena tot o sa te desparti odata... dar poate baiatul asta impreuna el va trece si va uita de ea si o sa va distrati impreuna mult timp.eu iti urez succes si nu lasa prietenia sa strice tot.baiatul poate fi pentru totdeauna...prietena niciodata

| aura_1762 a răspuns:

Cel mai bine stiu ca suna greu dar ar trebui sai spui cal paci pe mess sau undeva iar daca zice ca nu zici si tu ca ai jucat adevar, provocare sau valoare si ca ai primit provocare
eu asa as face

| powerpuff a răspuns:

Eu zic sa ii spui ca il placi, oricum ce ai de pierdut daca e sa fiti acum impreuna veti fi daca nu inseamna ca nu e cel potrivit si treci la urmatorul. daca esti prea timida sa ii spui in fata asta spune-i-o pe mess. incearca sa fii amuzanta vb cu el si ii zici dintr-o data " stii imi placi mult" si pe urma ii trimiti repede " gata am spus-oblushing ". eu de obicei asa facbig grin. bafta!:*