Amândoi sunteţi vinovaţi într-un fel sau altul. Tu nu poţi să stai numai după el, el să te sune, el să te invite afară. Dacă e aşa mereu tu cu ce mai contribui la relaţie? Comunicarea unde mai e daca numai el face totu'?
Sună-l şi tu, invită-l şi tu afară, iar relaţia o va lua spre bine.
Ok 5 zile, dar te-a sunat. Nu e crimă că nu v-ati văzut 5 zile sunt cupluri care se văd odată pe săptămână. Asta e se mai întămplă şi el are dreptul de a mai ieşi cu prietenii la o bere.
Tu eşti devină foarte mult.
Dacă eşti fată asta nu înseamnă că nu trebuie să-l suni, să-i spui să ieşiţi afară.
Tu te aştepţi ca el să facă totu' şi să stai.crezi că lui ii convine aşa? Pune-te in locu lui tu să-l cauti non-stop, tu să-l inviţi afară, tu să aia, tu, tu, tu. Nu te saturi?
Sper că ai înţeles că ai greşit si nu e el oaia neagră.
Trezeşte-te că o să-l pierzi!
FantaSZy.
Ti-a facut asa ca sa te testeze intr-un fel.
Si tu, ca de obicei, ai picat testul cu brio
Nu am auzit niciodata pe cineva sa ii fie tarsha sa-si sune iubitul, mai ales ca lui ii place sa vorbiti non-stop!
Daca era unul al naiba care facea pe indiferentul mai ziceam. dar asa, el te-a invatat prost!
Buna!
Tu de ce crezi ca a stat cu prietenii si nu v-ati vazut de 5 zile? Ti-a si spus si tu tot nu ti-ai dat seama?
In acest timp cred ca a fost foarte suparat pentru ca tu nu il suni si nu il chemi sa va intalniti ( el din asta intelege ca nu iti pasa ) si a preferat sa stea cu prietenii si sa isi inece amarul. Crezi sau nu, faptul ca nu prea il cauti, il face sa se simta nedorit. El stie ca te iubeste si ca ar sta mai mereu cu tine, iar cand vede ca tu nu poti nici macar o data sa il cauti, se simte foarte prost.
Nu stiu daca ai observat, dar si tu te-ai suparat cand nu te-a chemat sa va intalniti, deci gandeste-te ca si el se simte la fel, numai ca tu te-ai simtit asa timp de 5 zile, iar el se simte asa mai mereu.
Sincer sa fiu, eu nu cred ca il iubesti, esti prea indiferenta. Inteleg ca e mai usor doar sa primesti, dar trebuie sa inveti sa si dai!
A mai fost o chestie de acest gen pe TPU, in care o fata zicea ca tine la iubitul ei, dar ii este "tarsha" sa il sune si din aceasca cauza s-a certat si ea cu iubitul ei.
Parerea mea : Ai grija sa nu il pierzi!
Sa ai o zi buna!
Sincer el pentru ca uh fiid prietena lui mai trebuie sa-l mai suni, sa-i mai dai un mesaj, nu numai sa astepti de la el totul ca se simte luat de fraier si prb d asta nu v-aty intalnit pentru ca s-a saturat numai el sa fac totul si toty baietii merg la baut si stau cu prietenii dar cel mai important trebuie sa stie sa`si pretuiasca prietena dar si amici eu zic ca ar trebui sa in suni si uh ca doar nu`ty cade si daca il iubesty nu ty`e greu de loc! ai langa tine un barbat/baiat nu o papusa! o zi placuta!