| angelinthedark a întrebat:

Dau fundita. ma confrunt cu o mare dilema...eu sunt fata si cam acu vreo 3 ani mi-a crescut mustata dar nu ca la baieti, era vizibila dar nici exagerat. ok, inainte sa fiu cu prietenul meu, noi ne cunosteam de pe atunci de cand aveam mustata, dar nikiodata nu a facut vreun comentariu referitor la asta.atunci eram doar amici. Dar suntem impreuna de destula vreme, eu de acu 2 ani am inceput sa mi-o dau jos si nu se vede.Insa problema mea e ca prietenul meu stie ca eu aveam inainte mustata dar acum nu mai am, oare el ma iubeste? Ma gandesc ca el stie ca aveam inainte mustacioara si poate hnu ma iubeste ca stie ca am avut, desi acum o epilez, sper sa nu ma luati la misto ca multe fete se confunta cu asta... bun, faza e ca el imi arata ca ma iubeste, suntem de mult impreuna, am facut si dragoste cu el, stie toti ca sunt cu el, ma ia peste tot cu el, mi-a aratat ca ma iubeste si are planuri de viitor cu mine, dar tot ma gandesc ca cum e posibil sa ma iubeasca cand stie ca eu aveam mustata inainte? Voi credeti ca nu ma poate iubi din aceasta cauza? Cum am spus, acum nu am ca o dau jos, dar daca o las sa creasca am asa e destul de vizibila. Voi ce credeti, ma iubeste prietenul? Se poate ca un baiat sa iubeasca o fata careia ii creste par sub nas?sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Angelica, tu faci din asta o problema mondiala, de viata si de moarte, ca mondiala iti spun eu ca e!
Tu stii cate femei apeleaza la epilatul pufului ala? Cred ca 90% dintre cele care au auzit de ceara epilatoare!
Termina cu complexele, asta e cea mai mica problema intr-un cuplu!
Ce crezi? Oare banuieste el ca tu ai avut si inghinal par? Sau la axile? Sau crede ca te-ai nascut spân-ă? tongue

78 răspunsuri:
| mady_3152 a răspuns:

Nu te ingrijora! totul este normal! si eu am mustata si am doar 13 ani, dar am foarte multi admiratori.cu siguranta prietenul tau te iubeste enorm si nu il intereseaza micile tale "defecte"ca nu le poti numi defecte
este normal si daca te iubeste te iubeste si paroasa ca maimuta si chiala ca tigaia! scuze pentru metaforele folosite dar nu am avut altceva in minte!
nimeni nu s a nascut perfect si uita te si la el! si el are defecte care probabil pana acum nu le ai observat pentru ca il iubesti prea mult.la fel si el:te iubeste si toate defectele le compenseaza cu frumusetea ta! te asigur! casa fericita impreuna!:*

| Barbie_6587 a răspuns:

Invata sa ai mai multa incredere in tine! Din cate ai spus in text, reiese ca iubitul tau te iubeste. In ziua de azi un baiat nu`si ia iubita cu el peste tot, si nu`si prezinta fata drept iubita tuturor amicilor. Apreciaza`l si pretuieste ceea ce ti-a daruit viata si vei vedea ca vei primi mai mult!

| spin a răspuns:

Nu are nici o legatura una cu asta...parerea mea.
daca tia aratat de atataea ori inseamna ca te iubesti si cat timp exista sentimentul asta nu vor fi complexewinking

| oracoluldindelphi a răspuns:

Asa cum ai spus si tu. Multe fete se confrunta cu asta. Iti recomand un film. Ai sa imi multumesti pentru asta pentru ca la un moment dat se pune in discutie exact problemuta ta.Se cheama "good advice" si e cu charlee sheen. Iar sfatul meu este sa nu te mai gandesti. Fa un efort. Toti avem defecte, dar nu trebuie sa ne facem un rau din asta. Un om este o suma de calitati si defecte... Totalul lor poate sa fie cu + sau -. Si daca spui ca prietenul tau te iubeste, nu iti mai fa griji pentru o nimica toata. Important e sa ai grija de tine si sa arati si sa te simti bine. Si dupa cum stii sunt destule fete carora le creste par negru pe picioare. Care crezi ca ar fi diferenta ca e pe picioare sau sub nas? Dar daca il eplieaza si au grija de cum arata, totul este super ok.
http://oracolul.net

| RoxanaCher a răspuns:

Logic ca te iubeste! Ti-a aratat ca te iubeste si ce ai mai zis tu! Crezi ca a facut chestiile astea doar asa de forma! Nu te mai stresa!

| Marinela74 a răspuns:

Io nu te-as place scuze pentru neincurajaresad

| KoKo_5071 a răspuns:

Te iubeste!

| Emanuelaema a răspuns:

Iubita, daca te iubeste cu adevarat, eu cred ca te iubeste si cu mustata si farawinking.

| xasfgbgfh a răspuns:

Te iubeste xD Nu mai fii atat de complexatatongue

| alina21 a răspuns:

De multe ori in dragoste nu conteaza aspectul exterior.ci sentimentele, eu cred ca te iubeste odata ce stia ca ai mustata si e cu tine.nu cred ca e o problema 3 fire de par, sunt multe femei ce au mustata si au familie si copii

| Madalina_6514 a răspuns:

Ai mustata nu sifilis.stay kalma:X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu il iubesti dupe ce-si rade parul pubian? sau doar atunci cand il are...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai draga linistita daca nu te iubea se despartea de tine atunci cand nu epilai mustata si eu am asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti praf

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

hee hee daca te iubeste, te iubeste asa cum esti. lasa mustacioara, daca nu ti-a zis pana acum nimic nici de acum inainte nu o sa-ti zica,hee hee ar trebui sa fi fericita ca ai asa iubit, ca rar se mai gaseste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barberestete si gata trece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ca esti exagerata...Crezi ca esti prima fata care isi da mustata jos? Pe bune, eu nu stiu nicio fata cu mustata vizibila; toate si-o dau jos. E normal nu? eu cred ca mai repede iti dadea papucii dk o aveai... p bune doar nu vreti sa fiti 2 baieti intr-o relatielaughingfata trebuie sa se epilezelaughinge cel mai obisnuit lucru de pe planeta asta. Daca te-ai gandit la asemea chestie nu cred ca judeci, totusi e bine ca te-ai gandit sa ti-o dai jos si nu ai lasat-o sa creasca in continuarelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama ce frayera!rolling on the floor)) awzi sh tu din cauza la o mustata`rolling on the floor))) orice femeie/barbat are. orikine are mai vizibila sh mai putin vizibilalaughing. numai fi asahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfaiiiii jony am ras cu lacrimi rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ami pare rau pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca mustata nare nici o legatura cu iubirea, multe fete isi epileaza mustata mai ales modelele carora li se cere sa nu aiba par nicaieri...nu eisti singura fata care isi epileaza mustata, asa ca asta nu-i o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU celputin cred ca te iubeste ca toti avem defecte si nu suntem perfecti. De ex. eu sunt un pic mai plinuza dar nu ma plang pentru ca toti imi vreau binele eu cred ca si iubitul tau te iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca da. dar mai bine ti-o lasa-i asa pentru ca in timp mustata la fete dispare pur si simplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te impacienta.In timp ce cresteam la tara, cum este intr-un sat potrivit ca marime de se cunoaste toata lumea, era o baba care avea o mustata de ar fi fost invidiata pina si de Vlad Tepes si nascuse si crescuse cu brio 7 copii si toti realizati pe picior mare.De acea cred ca o simpla mustata nu poate insemna decit o infima dereglare a pielii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mars =))))))))))))))))
http://rstcenter.com/forum/23076-probleme-existentiale.rst

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din moment ce tot iti creste mustata, parerea mea personala ca si baiat este sa o lasi sa creasca si sa ii dai si o forma. barba ai incercat vreodata sa-ti lasi? fosta mea prietena avea mustata cat a mea. si imi placea mai mult mustata de sub nas decat cea dintre picioare. ti-as recomanda si sa iti lasi doar cioc, nu barba, pentru ca da dovada ca esti ingrijita. alex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-ti si cioc si o sa vezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca faci din tantar armasar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Georgiana? rolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bic! Gilette! Tipic... Masculin rolling on the floor)))))))
Si mie mi-a dat mustata. Aaa. Tu esti fatarolling on the floor
Oricum Bic! Pentru cei puternici.
te revigoreazarolling on the floor

dogtor a.la (amsterdam)