Angelica, tu faci din asta o problema mondiala, de viata si de moarte, ca mondiala iti spun eu ca e!
Tu stii cate femei apeleaza la epilatul pufului ala? Cred ca 90% dintre cele care au auzit de ceara epilatoare!
Termina cu complexele, asta e cea mai mica problema intr-un cuplu!
Ce crezi? Oare banuieste el ca tu ai avut si inghinal par? Sau la axile? Sau crede ca te-ai nascut spân-ă?
Nu te ingrijora! totul este normal! si eu am mustata si am doar 13 ani, dar am foarte multi admiratori.cu siguranta prietenul tau te iubeste enorm si nu il intereseaza micile tale "defecte"ca nu le poti numi defecte
este normal si daca te iubeste te iubeste si paroasa ca maimuta si chiala ca tigaia! scuze pentru metaforele folosite dar nu am avut altceva in minte!
nimeni nu s a nascut perfect si uita te si la el! si el are defecte care probabil pana acum nu le ai observat pentru ca il iubesti prea mult.la fel si el:te iubeste si toate defectele le compenseaza cu frumusetea ta! te asigur! casa fericita impreuna!:*
Invata sa ai mai multa incredere in tine! Din cate ai spus in text, reiese ca iubitul tau te iubeste. In ziua de azi un baiat nu`si ia iubita cu el peste tot, si nu`si prezinta fata drept iubita tuturor amicilor. Apreciaza`l si pretuieste ceea ce ti-a daruit viata si vei vedea ca vei primi mai mult!
Nu are nici o legatura una cu asta...parerea mea.
daca tia aratat de atataea ori inseamna ca te iubesti si cat timp exista sentimentul asta nu vor fi complexe
Asa cum ai spus si tu. Multe fete se confrunta cu asta. Iti recomand un film. Ai sa imi multumesti pentru asta pentru ca la un moment dat se pune in discutie exact problemuta ta.Se cheama "good advice" si e cu charlee sheen. Iar sfatul meu este sa nu te mai gandesti. Fa un efort. Toti avem defecte, dar nu trebuie sa ne facem un rau din asta. Un om este o suma de calitati si defecte... Totalul lor poate sa fie cu + sau -. Si daca spui ca prietenul tau te iubeste, nu iti mai fa griji pentru o nimica toata. Important e sa ai grija de tine si sa arati si sa te simti bine. Si dupa cum stii sunt destule fete carora le creste par negru pe picioare. Care crezi ca ar fi diferenta ca e pe picioare sau sub nas? Dar daca il eplieaza si au grija de cum arata, totul este super ok.
http://oracolul.net
Logic ca te iubeste! Ti-a aratat ca te iubeste si ce ai mai zis tu! Crezi ca a facut chestiile astea doar asa de forma! Nu te mai stresa!
Iubita, daca te iubeste cu adevarat, eu cred ca te iubeste si cu mustata si fara.
De multe ori in dragoste nu conteaza aspectul exterior.ci sentimentele, eu cred ca te iubeste odata ce stia ca ai mustata si e cu tine.nu cred ca e o problema 3 fire de par, sunt multe femei ce au mustata si au familie si copii
Hai ca esti exagerata...Crezi ca esti prima fata care isi da mustata jos? Pe bune, eu nu stiu nicio fata cu mustata vizibila; toate si-o dau jos. E normal nu? eu cred ca mai repede iti dadea papucii dk o aveai... p bune doar nu vreti sa fiti 2 baieti intr-o relatiefata trebuie sa se epilezee cel mai obisnuit lucru de pe planeta asta. Daca te-ai gandit la asemea chestie nu cred ca judeci, totusi e bine ca te-ai gandit sa ti-o dai jos si nu ai lasat-o sa creasca in continuare
Nu te impacienta.In timp ce cresteam la tara, cum este intr-un sat potrivit ca marime de se cunoaste toata lumea, era o baba care avea o mustata de ar fi fost invidiata pina si de Vlad Tepes si nascuse si crescuse cu brio 7 copii si toti realizati pe picior mare.De acea cred ca o simpla mustata nu poate insemna decit o infima dereglare a pielii.
Mars =))))))))))))))))
http://rstcenter.com/forum/23076-probleme-existentiale.rst
Din moment ce tot iti creste mustata, parerea mea personala ca si baiat este sa o lasi sa creasca si sa ii dai si o forma. barba ai incercat vreodata sa-ti lasi? fosta mea prietena avea mustata cat a mea. si imi placea mai mult mustata de sub nas decat cea dintre picioare. ti-as recomanda si sa iti lasi doar cioc, nu barba, pentru ca da dovada ca esti ingrijita. alex