Angelica, tu faci din asta o problema mondiala, de viata si de moarte, ca mondiala iti spun eu ca e!
Tu stii cate femei apeleaza la epilatul pufului ala? Cred ca 90% dintre cele care au auzit de ceara epilatoare!
Termina cu complexele, asta e cea mai mica problema intr-un cuplu!
Ce crezi? Oare banuieste el ca tu ai avut si inghinal par? Sau la axile? Sau crede ca te-ai nascut spân-ă?
Hai ca esti exagerata...Crezi ca esti prima fata care isi da mustata jos? Pe bune, eu nu stiu nicio fata cu mustata vizibila; toate si-o dau jos. E normal nu? eu cred ca mai repede iti dadea papucii dk o aveai... p bune doar nu vreti sa fiti 2 baieti intr-o relatiefata trebuie sa se epilezee cel mai obisnuit lucru de pe planeta asta. Daca te-ai gandit la asemea chestie nu cred ca judeci, totusi e bine ca te-ai gandit sa ti-o dai jos si nu ai lasat-o sa creasca in continuare
Nu te ingrijora! totul este normal! si eu am mustata si am doar 13 ani, dar am foarte multi admiratori.cu siguranta prietenul tau te iubeste enorm si nu il intereseaza micile tale "defecte"ca nu le poti numi defecte
este normal si daca te iubeste te iubeste si paroasa ca maimuta si chiala ca tigaia! scuze pentru metaforele folosite dar nu am avut altceva in minte!
nimeni nu s a nascut perfect si uita te si la el! si el are defecte care probabil pana acum nu le ai observat pentru ca il iubesti prea mult.la fel si el:te iubeste si toate defectele le compenseaza cu frumusetea ta! te asigur! casa fericita impreuna!:*
Scumpa. o proverb din batrani extrem de inteligent si util in acelasi timp dar care sta la baza a celor mai mare razboaie si mai faine filme spune. : Gaura cu par se F##E. asa ca don't worry! be happy!
Parerea mea este ca ar trebui sa folosesti ceara si nu crema depilatoare pentru a-ti da jos parul nedorit de pe fata.este inestetic si se vede urat. e normal sa te iubeasca daca i-ai dovedit ca poate avea incredere in tine si in nici un caz nu v-a cauta nimic in alta parte. dar ca femeie trebuie sa te intretii...manechiura,pedichiura,peeling facial si multe altele.barbatii de langa noi ne iubesc asa cum suntem dar daca ne ingrijim mai mult (si nu exageram cu chestia asta)ne vor iubi, ne vor respecta si ne vor pretui mai mult.multa bafta in continuare!
Nu stiu daca ai vorbit cu mama ta despre asta dar peste ceva timp schimbari corporale ai sa mai ai.
Noi barbatii stim asta, flacai inca mai invata, important este sa nu fie vizibil, de exemplu noi stim ca si voua va creste par pe picioare dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie acolo permanent nu!
Stai linistita. daca este cu tine te iubeste. te iubea si cind aveai mustata. nu este un defect asa mare. stai linistita. te epilezi si taci din gura. si nu este nici o problema
Era mustata mustata sau puf? Si oricum un baiat trebuie sa te iubeasca oricum ai fi! Si sunt convinsa ca esti mumoasa daca te-a ales pe u!
Daca te-a iubit si cu mustata, te va iubi si asa. Oricum, acum ce faci ceva cu ea, el nu vede si te iubeste. Dragostea trece peste tot.
Orice fata (femeie) care se respecta recurge la depilarea mustaciaorei.vedetele, manechinele, sunt sfatuite sa decurga la acest procedeu pentru a da bine pe sticla, reviste.sigur prietenul tau te iubeste o demostreaza faptele si planurile de viitor.
Copilutz tu chiar nu ai de ce sa iti faci griji, ce te face sa crezi ca un baiat se gandeste fix la asta? daca ai fundul ok si sani potriviti restul nu mai conteaza, daca esti adolescenta, iar daca ai trecut de perioada asta, se mai gaseste interesat din cand in cand si de capacitatile tale intelectuale, chia mi-as dori sa citesti cartea "doar petru el/ doar pentru ea" la editura www.kerigma.ro se merita.
si asa ca idee am o intrebare: ce inseamna pentru tine iubirea si ce inseamna a iti arata iubirea fata de cineva, e atata de vasta aceasta notiune incat sunt sigur ca nici o data nu ti-ai pus intrebarea de mai sus. si nu uita sa nu confunzi o stare de bine cu iubire! iar daca zici ca ati facut si dragoste, sa iti fie rusine! nu acum ci la urmatorul iubit si la urmatorul si urmatorul :( pazeste-ti tineretea mai mult ca orice si nu uita sa citesti in eclesiastul 11:9. Bucura-te, tinere, in tineretea ta, fii cu inima vesela cat esti tanar, umbla pe caile alese de inima ta si placute ochilor tai; dar sa stii ca pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecata.
Iubita, daca te iubeste cu adevarat, eu cred ca te iubeste si cu mustata si fara.
Nu are nici o legatura una cu asta...parerea mea.
daca tia aratat de atataea ori inseamna ca te iubesti si cat timp exista sentimentul asta nu vor fi complexe
Nu te impacienta.In timp ce cresteam la tara, cum este intr-un sat potrivit ca marime de se cunoaste toata lumea, era o baba care avea o mustata de ar fi fost invidiata pina si de Vlad Tepes si nascuse si crescuse cu brio 7 copii si toti realizati pe picior mare.De acea cred ca o simpla mustata nu poate insemna decit o infima dereglare a pielii.
Invata sa ai mai multa incredere in tine! Din cate ai spus in text, reiese ca iubitul tau te iubeste. In ziua de azi un baiat nu`si ia iubita cu el peste tot, si nu`si prezinta fata drept iubita tuturor amicilor. Apreciaza`l si pretuieste ceea ce ti-a daruit viata si vei vedea ca vei primi mai mult!
E ceva normal sa-ti epilezi mustata.Stai linistita, si eu am avut dar nu eram cu el impreuna.Si am inceput sa mi-o dau jos.Stie ca ma duc la salon.Deci.eu zic ca mai bine fara, decat cu stuful acela sub nas.Si banuiesc ca iubitul tau, cu si fara mustata te accepta asa cum esti daca te iubeste.
Dar de ce nu incerci sa'l intrebi chiar pe el.Fii sincera si deschisa.
Te sfatuiesc sa te epilezi cu ceara creste greu, eu ma duc cam la 2 saptamani.Bigul nu e indicat, iti creste ca la barbati.
Good luck sweety:*
Stai linnistita, sigur te iubeste, altfel nu ar mai fi fost demult cu tine.si oricum, aspectu fizic e ultima dilem intr-o relatie de genu'...apropo.cati ani ai? si eu stiu o fata de 12 ani care are mustata, da la ea e chiar foarte vizibila.
Mars =))))))))))))))))
http://rstcenter.com/forum/23076-probleme-existentiale.rst