Angelica, tu faci din asta o problema mondiala, de viata si de moarte, ca mondiala iti spun eu ca e!
Tu stii cate femei apeleaza la epilatul pufului ala? Cred ca 90% dintre cele care au auzit de ceara epilatoare!
Termina cu complexele, asta e cea mai mica problema intr-un cuplu!
Ce crezi? Oare banuieste el ca tu ai avut si inghinal par? Sau la axile? Sau crede ca te-ai nascut spân-ă?
Stai linnistita, sigur te iubeste, altfel nu ar mai fi fost demult cu tine.si oricum, aspectu fizic e ultima dilem intr-o relatie de genu'...apropo.cati ani ai? si eu stiu o fata de 12 ani care are mustata, da la ea e chiar foarte vizibila.
Dar ce e rau in asta? mie mi se pare dragut am si eu o prietena de ani 8 care are unpic de mustata dar mie mi se pare draguta si sti ce spunea Ralph Waldo Emerson? cu trecutul, nu am ce face, dar cu vitorul, traiesc acum
Nu stiu daca ai vorbit cu mama ta despre asta dar peste ceva timp schimbari corporale ai sa mai ai.
Noi barbatii stim asta, flacai inca mai invata, important este sa nu fie vizibil, de exemplu noi stim ca si voua va creste par pe picioare dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie acolo permanent nu!
Tu astea le consideri probleme?
ai idee cati oameni mor de boli incurabile in timp ce tu te vaiti de o mustacioara? stii cati nu au ce manca? stii cati nu au locuinte?
...
Nu cred ca ii cine stie ce:p.Sunt multe fete care au aceasta problema, altele au par si pe spate si nu se caiesc), nu vreau sa fiu indiscreta dar asta ii adevaru`
Iar EL da el te iubeste!
Daca nu tear mai iubi nu cred ca ar mai sta cu tine doar asa din interes ok asta ii parerea mea
Succes!
Parerea mea este ca ar trebui sa folosesti ceara si nu crema depilatoare pentru a-ti da jos parul nedorit de pe fata.este inestetic si se vede urat. e normal sa te iubeasca daca i-ai dovedit ca poate avea incredere in tine si in nici un caz nu v-a cauta nimic in alta parte. dar ca femeie trebuie sa te intretii...manechiura,pedichiura,peeling facial si multe altele.barbatii de langa noi ne iubesc asa cum suntem dar daca ne ingrijim mai mult (si nu exageram cu chestia asta)ne vor iubi, ne vor respecta si ne vor pretui mai mult.multa bafta in continuare!
Ce mithe ai si thu feto cum sa nu te mai iubeasc ca nu mai ai mustata... poathe nu te iubea daca aveai musta dar nu cred
Ca baiat, pentru mine asta nu reprezinta un complex, de exemplu stiu ca fosta mea prietena isi lua mustata, dar nu este ceva deranjant...trebuie sa te gandesti ca poate te admira ca te ingrijesti si ca esti atat de atenta cu tine just relax and enjoy
Orice fata (femeie) care se respecta recurge la depilarea mustaciaorei.vedetele, manechinele, sunt sfatuite sa decurga la acest procedeu pentru a da bine pe sticla, reviste.sigur prietenul tau te iubeste o demostreaza faptele si planurile de viitor.
Nu mai folosii "ca" in loc de "c". esti penibila la fel care multe alte persoane care fac aceeasi greseala.
Nu iti face griji tote fetele eu mai mult sau mai putin mustacioara si e foarte normal sa te depilezi! daca nu te mai iubea, te lasa el de multai incredere in tine
Hei asta nu e o problema, sunt sigura ca pe prietenul tau nu il intereseaza asta, el apreciaza altceva al tine si nu condamna mustacioara ta, asta e un complex al tau, stai linistita daca baiatul ti-a dovedit ca te iubeste inseamna ca asa este, si nu are nici o problema cu mustacioara ta, si atat timp cat ti-o epilezi e ok
Daca el a ales sa fie cu tine cunoscand dinainte problema ta cu cresterea vizibila a mustatii, inseamna ca tine la tine. Iar asta nu o poti numi "problema" pentru ca la majoritatea femeilor i se intampla, este o chestiune de hormoni. Fii relax te iubeste