Angelica, tu faci din asta o problema mondiala, de viata si de moarte, ca mondiala iti spun eu ca e!
Tu stii cate femei apeleaza la epilatul pufului ala? Cred ca 90% dintre cele care au auzit de ceara epilatoare!
Termina cu complexele, asta e cea mai mica problema intr-un cuplu!
Ce crezi? Oare banuieste el ca tu ai avut si inghinal par? Sau la axile? Sau crede ca te-ai nascut spân-ă?
Din moment ce tot iti creste mustata, parerea mea personala ca si baiat este sa o lasi sa creasca si sa ii dai si o forma. barba ai incercat vreodata sa-ti lasi? fosta mea prietena avea mustata cat a mea. si imi placea mai mult mustata de sub nas decat cea dintre picioare. ti-as recomanda si sa iti lasi doar cioc, nu barba, pentru ca da dovada ca esti ingrijita. alex
Faptul ca ai avut mustata inainte nu este un motiv sa nu te iubeasca!
Din cate ai scris el chiar te iubeste!
Nu mai fii stresata de chestia asta!
Iubiti-va mult!
Logic ca un baiat poate iubii o fata cu par sub nas... crezi ca daca Angelina Jollie ar avea par sub nasuc nu am mai vorbii de ea? asta este o stupizenie (scuze ca zic asta), din cate spui tu aici prietenul tau te iubeste pentru ceea ce esti, si nu pentru ceea ce ai fost... iar daca se intampla sa se supere ca ai mustacioara, inseamna ca nu te merita, nici daca ati fi de 2 ani, cert este ca un baiat care stie sa aprecieze o fata, sa o respecte si sa o iubeasca pentru ceea ce este, poate iubii si o fata cu burtica, cu mustacioare si cu ce vrei tu
Noi nu iubim doar fizicul (chit ca suntem mai porci), noi iubim ceva pe care ne putem baza (ca fotbalu - stim sigur ca va fi 1, 2, X, 1X, X2, 1/2, 1/X - sau n combinatii, cineva va lua 3 puncte sau toti vor lua cate 1)
Hei asta nu e o problema, sunt sigura ca pe prietenul tau nu il intereseaza asta, el apreciaza altceva al tine si nu condamna mustacioara ta, asta e un complex al tau, stai linistita daca baiatul ti-a dovedit ca te iubeste inseamna ca asa este, si nu are nici o problema cu mustacioara ta, si atat timp cat ti-o epilezi e ok
Dar ce e rau in asta? mie mi se pare dragut am si eu o prietena de ani 8 care are unpic de mustata dar mie mi se pare draguta si sti ce spunea Ralph Waldo Emerson? cu trecutul, nu am ce face, dar cu vitorul, traiesc acum
Ca baiat, pentru mine asta nu reprezinta un complex, de exemplu stiu ca fosta mea prietena isi lua mustata, dar nu este ceva deranjant...trebuie sa te gandesti ca poate te admira ca te ingrijesti si ca esti atat de atenta cu tine just relax and enjoy
Nu mai folosii "ca" in loc de "c". esti penibila la fel care multe alte persoane care fac aceeasi greseala.
Tu astea le consideri probleme?
ai idee cati oameni mor de boli incurabile in timp ce tu te vaiti de o mustacioara? stii cati nu au ce manca? stii cati nu au locuinte?
...
Asa cum ai spus si tu. Multe fete se confrunta cu asta. Iti recomand un film. Ai sa imi multumesti pentru asta pentru ca la un moment dat se pune in discutie exact problemuta ta.Se cheama "good advice" si e cu charlee sheen. Iar sfatul meu este sa nu te mai gandesti. Fa un efort. Toti avem defecte, dar nu trebuie sa ne facem un rau din asta. Un om este o suma de calitati si defecte... Totalul lor poate sa fie cu + sau -. Si daca spui ca prietenul tau te iubeste, nu iti mai fa griji pentru o nimica toata. Important e sa ai grija de tine si sa arati si sa te simti bine. Si dupa cum stii sunt destule fete carora le creste par negru pe picioare. Care crezi ca ar fi diferenta ca e pe picioare sau sub nas? Dar daca il eplieaza si au grija de cum arata, totul este super ok.
http://oracolul.net
Nu cred ca ii cine stie ce:p.Sunt multe fete care au aceasta problema, altele au par si pe spate si nu se caiesc), nu vreau sa fiu indiscreta dar asta ii adevaru`
Iar EL da el te iubeste!
Daca nu tear mai iubi nu cred ca ar mai sta cu tine doar asa din interes ok asta ii parerea mea
Succes!
Logic ca te iubeste! Ti-a aratat ca te iubeste si ce ai mai zis tu! Crezi ca a facut chestiile astea doar asa de forma! Nu te mai stresa!