Nu cred ca e nimic grav. Posibil sa te fi iritat putin, probabil din cauza lubrifierii insuficiente si din cauza faptului ca ai stat, mai mult ca sigur, foarte incordata.
Pe viitor, ia-o mai usor, cu preludiu, tot tacamul, ca sa te asiguri ca esti lubrifiata cum trebuie, iar daca problema persista, desi nu cred, mergi la medic.Nu ai niciun motiv sa te sperii, plus ca de exemplu, in orasul meu, sunt ginecologi foarte buni care consulta, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, fete de peste 16 ani, fara sa fie insotite de parinti.Probabil constientizeaza faptul ca nu toti parintii sunt capabili sa inteleaga faptul ca fata lor si-a inceput viata sexuala si trebuie sa faca o vizita la ginecolog, si asta fara frica si rusine.
Ai grija de tine.
Poate ai facut o infectie.De ce inainte de a-ti incepe viata sexuala, nu te-ai gandit si la consecinte? Cred ca singura solutie, ar fi sa te duci la ginecolog.
Salut! Este ceva normal nu trebuie sa te sperii.Nu te mai apasa si ai sa vezi ca o sa iti treaca.Si spune-i tipului aluia sa fii mai tandru cu tine.
Daca stii ca parinti sunt severi de ce ti-ai mai inceput viata sexuala?
Am citit una din intrebarile tale si am vazut ca ai 17 ani
probabil ai facut o infectie ceva si poti merge la ginecolog si fara unul din parinti
Ma prezervativ ca prezervativ da lubrifiere ati folosit? Ti-a facut oral ceva? Ca fara lubrifiere si fara oral aluneca greu si poate ai facut o iritatie de toata frumusetea.
Si eu am patit la fel.In cel mult o saptamana iti trece. Te doare cand te stergi deoarece e locu` sensibil.Nu`ti face griji! :*
Da, este normal. O sa-ti treaca in 2-3 zile. Oricum la ginecolog esti obligata sa te duci in prima luna de la inceperea vietii sexuale, asa ca pregateste-ti terenul de pe acum.
Si eu am patit ceva d genu`...
cand am fc`o m`a durut al dracu d rau desi el a fc tot posibilu` sa nu se intample asta... dar vazand ca ma doare ff tare a bagat`o mai tare si am scapat... in fine d 4 ori m`a chinuit si am vrut sa-l imping din pat. da` pentru ca il iubesc n`am fc`o
apoi. spre final m`a usturat si p mine si tot timpu` ma gandeam "nu`si da si el drumu odata?" in fine. a mai durat potin si dp aceea m`a usturat tot asa un pic. vre`o ora si p urma mie mi-a trecut
nu t mai apasa si uh` ca iti va trece
ai grija d tine:*