Tu in primul rand ar trebui sa iti dai seama daca, chiar il iubesti cu adevarat. Daca il tratezi asa cu indiferenta, cu siguranta ai un motiv, cat de mic. Iar daca el te iubeste, nu merita sa ii faci asa. Adica te-ai gandit si la el? Ca poate el sufera. Ar trebui sa vorbiti deschis unul cu celalalt ca sa rezolvati asta.
Tu nu-l iubesti si il folosesti ca sa ai un prieten. El e pe cale sa isi dea seama de asta si sa-si vada de drumul lui, cum e si normal. Nu e nimic deosebit in asta.
Cred ca el se comporta cum trebuie sa se comporte un baiat care isi iubeste prietena iar tu te comporti ca o fata care a suferit dupa o despartire, care s`a schimbat dar ale carei sentimente raman aceleasi :p
Saracul baiat el poate chiar tine la tine.Eu cred ca este normal de felul lui de a se comporta dar tu... daca ai spus ca il iubesti, eu totusi nu inteleg care e motivul pentru care te porti asa cu el? si stii foarte bine ca el si-a cam dat seama de cate ceva din moment ce te-a intrebat daca esti plictisita de el, cu timpu el chiar o sa se plictiseasca de comportamentul tau si chiar de tine.Crezi ca lui ii este bine cand vede cum te comporti cu el? Tu nu il suni, nu`i spui vorbe frumoase si esti rece cu el, atunci tu vrei totusi sa va fie bine?
Eu nu te condamn chiar deloc, dar daca chiar il iubesti si vrei ceva serios cu el atunci ar trebui sa-ti schimbi comportamentul tau fata de el pana nu o fii prea tarziu! Tu stii ce`i mai bine pentru voi
Bafta!
Corry
Corry are perfecta dreptate!
Asa e zi in cazul meu...
Numai ca acici eu sunt baiatul, cel chinuit
Crede-ma ca prietenului tau nu ii place asta, el chiar tine la tine daca suporta tot. U nu ar trebui sa fi asa, trebuie sa fi mai apropiata, mai calda, sa te porti mai frumos cu el(asta daca ti la el cu adv.)!
Nu te juca cu sufletele oamenilor, caci nu stii cand se intoarce roata!
Atunci cand iubim o persoana uneori ne purtam urat cu ea, de ce, poate din prea multa dragoste. Te comporti cu el asa pentru ca tu ai prins mai multa incredere in tine, iar el si-a dat seama ce pierde si ii este frica.Acum vede si el ce inseamna sa fii tratat cu mai multa indiferenta, iar indiferenta de cele mai mute ori ii atrage pe barbati, in special la un inceput de relatie. Poate ca si tu ti-ai schimbat sentimentele fata de el dar inca nu iti dai seama. Odata ce stii ca te iubeste poate ca nu vei mai fi atat de indragostita de el, roata s-a intors si cred ca pana la urma el va avea de suferit.
Poate ca despartirea de el te-a facut mai puternica nu te mai afecteaza toate "nimicurile" care te afectau inainte. si in cazul lui despartirea la ajutat sa isi de-a seama ca tine la tine... Lasa de la tine.Fi iubitoare intelegatoare dar nu da totul niciodata. El se va simtii mai bine si mai iubit. Gandeste-te ce bine s*ar simtii. Nu te lasa condusa de nervii care ii ai pe moment. Daca tine-ti unul la celalalt ve-ti trece peste toate:*
Faza la tine sta asa: te gandesti atat de mult la relatia voastra, o puricesti in asa hal incat ai obosit si n-a mai ramas niciun mister, niciun colt neexplorat!
Cu cat gandesti mai mult cu atat iubesti mai putin, vorba lui Balzac!
Nu te mai gandi la viitor la trecut la probleme...TRAIESTE PREZENTUL cat il mai ai in mana!
Invata sa iubesti fara atatea temeri si frici absurde! Rareori gasesti dragostea in viata asta de rahat asa ca daca tot ai gasit-o n-o lasa sa-ti scape!
Iubeste fara limite!