Buna, te inteleg perfect si eu daca as fi in situatia ta as face la fel. E cam ciudat ca nu te-a sunat, nu ti-a trimis mesaje, nici macar nu ti-a raspuns. DAca il interesa sa te sune, facea cumva sa te sune sau sa iti raspunda la apel sau la sms.Eu una zic sa mai incerci, dar daca vezi ca nu da niciun semn de viata, atunci nu il mai cauta deloc, nu are rost.
Daca ii pasa de tine, te suna el. Poate chiar nu poate sau e ceva cu tine, dar e posibil sa abie legatura si fosta lui prietena cu asta.
Totusi nu poti sa acuzi fara sa stii, eu una as fi foarte geloasa si sa nu am motive, poate ca nu ai motiv sa fi asa, dar e oarecum normal sa iti faci ganduri si sa fi suparata ca nu te cauta deloc.
Eu iti propun sa te linistesti, sa cauti diferite activitati sa nu te tot gandesti la el non-stop, ai sa vezi ca pana la urma tot te cauta el si daca nu te cauta deloc, atunci vine el inapoi si atunci poti sa ii ceri explicatii.
Ceva nu miroase a bine mai ales cand e si fosta la mijloc incearca sa stai linistita pn vb cu el si nu il stresa prea tare
In primul rand draga mea regula cardinala nr. 1 NU IL SUNA! Daca e in cantonament are antrenamente e si oboseala la mijloc si daca tu il streezi cu mesaje si telefoane vei inrautatii situatia. Daca si fosta e cu el acolo situtia e deja f complicata asa ca nu o mai complica si tu. Parerea mea e ca ar trebui sa astepti sa te sune el asta e clar mai ales ca tu i-ai dat semne pana acum iar baietilor nu le plac fetele insistente si disperate asa ca fii desteapta fii atenta ce ai de facut: tu stii ca el acolo e cu fosta, nu te-a sunat pana acum si tu l-ai bombardat cu mesaje si telefoane. Din momentul asta te opresti si astepti pana te cauta el, cand te va cauta in prima faza lasa-l pe el sa vorbeasca primul si nu zi nimic tot ce trebuie sa faci e sa asculti, daca ti-a dat o explicatie ok daca nu la fel dar orice ar fi tu trebuie sa fii calma, finuta, intreaba-l ce face, cum e acolo si nu il intreba sub nici o forma de ce nu a mai dat niciun semn chiar daca nu iti da nici o explicatie. Sa iti explic de ce: asta il va deruta si se va intreba ce e cu tine de esti asa draguta in conditiile in care s-a purtat cum s-a purtat si e in avantajul tau intelegi? Ca isi va pune intrebari, va fi curios si nu va mai avea timp sa se intersecteze cu fosta. Probabil iti va fi greu sa astepti sa te sune el dar crede-ma daca faci tot ce ti-am scris mai sus nu va fi nevoie sa iti mai faci vreodata probleme. Plus ca asta e doar primul pas, la telefo tu fi numai draguta si cauta un moment sa-i spui ca vrei sa va vedeti sa vb cand se intoarce din cantonament si cand se va intoarce la fel de cocheta te intalnesti cu el, il l-ai sa vorbeasca dupa care ii spui: "stai linistit te inteleg nu trebuie sa imi explici nimic' si cand credea ca a scapat ii spui ca vrei sa aveti o perioada de singuratate sa testati apele si ca speri ca e de acord. Invata de la mine ca cine da papucii primul intr-o relatie a castigat. O sa fie nervos, intors pe dos poate nu se va arata dar se va plange la cel putin un prieten crede-ma si desii prietenii nu au intotdeauna o influenta buna trebuie sa ai incredere in tine orice ar fi. Il tii pe jar 2-3 zile nu raspunzi la tel sub nici o forma si ai sa vazi ca te va cauta acasa sau intr-un loc unde stie ca te gasete si atunci sa nu cedezi, il pupi frumos pe obraz si te tii tare pe pozitii eventual daca aveti prieteni comuni incearca sa ajunga la urechile lui ca se mai tine cineva dupa tine si are concurenta, fa-l gelos. Cand prietenul face o greseala cat de mica ar fi pedepseste-l aspru. Iti trebuie destula tarie de caracter pentru ce ti-am scris eu aici dar crede-ma ca asta e programul de 10 zile pentru baietii care au uitat de ce ne-au ales intelegi? Si crede-ma ca daca il faci nu va mai trebui sa il repeti niciodata, la mine a mers
Cel mai bine ar fi sa il lasi pe el sa te caute sa te sune, poate in zona aia nu are nici semnal, dar pentru tine daca te iubeste cu adevarat ar fi putut sa iti dea un sms macar
Nu il mai cauta ...platesti cu acceias moneda sa vada cum este.
Se va intoarce roata cand se va intoarce.
Fi tare ...iti trece doar daca nu te mai gandesti la el, incerca sa nu arati ca esti supara comportate normal cu amici tai.
Pai probabil nu are semnal sau ii este imposibil sa vorbeasca. Insa mai este o varianta, cea in care sa fie prea ocupat cu fosta prietena lui. Trebuie sa astepti sa vina din cantonament. Insa trebuie sa te pregatesti de acum, in caz ca va veni in brate cu fosta prietena. Be strong!
Daca el te iubeste nu te'ar insela [ parerea mea]
daca nu iti rasp la tel inseamna ca e la antrenament alea alea
nu mai fii ingrijorata si eu am patit ceva de genuu, darr s-a dovedit ca tel'u era la masa... asa ca nu te mai speriia din nimicuri :* pup
HappynewCenusa întreabă: