Inteleg unde e buba, totusi pune`te pe slabit si fa sport asa in fiecare zi cate o ora de mers la sala(eu asa fac) si te intreti iar daca prietenului tau ii place asta nu ma mira adica helloo esti ''buna'' cum se zice ) ai vrea sa aiba in pat un schelet una dinaia pe care o tine intr-o mana?:-J no way slabeste putin fa exercitii pentru picioare si 100 de abdomene in fiecare zitimp de 1 luna vezi ca obtii rezultate faine :X
:*:*Sarbatori fericite! Si nu manca mult :X!
Unde este intrebarea?! Aaa. tu vrei ca noi sa te incurajam si sa-ti spunem ceva de genul " Nu esti grasa, nu trebuie sa-ti fie rusine cu corpul tau, mai ales ca prietenului tau ii place.".
Daca el te iubeste asa cum esti, nu cred ca ar trebui sa iti fie rusine.Gandeste`te la ce a spus el, daca nu te placea, nu mai era cu tine.Deci eu zic sa incerci.
Nu ar trebui sa iti fie rusine. Daca lui ii place, de tine asta e tot ce conteaza.
De ce stai si iti plangi de mila,? Baiatul asta, care sunt convinsa chiar te iubeste, te asteapta...Zau asa, nu ar trebui sa il faci sa te astepte, s-ar putea razgandi.
Oricum, trebuie sa te bucuri, de fiecare clipa, de tot.
Ce am mai face, toti, daca am sta numai sa stam sa ne gandim cum aratam>?
Numai bine.
De ce te stresezi inutil? Daca baiatul te iubeste si ti-a spus clar ca-i place cum arati atunci stai linistita, tu ai in mintea ta doar un complex, da niste abdomene daca te fac sa te simti mai bine si capeti incredere in tine. Dar nu uita ca un baiat care te iubeste si vrea sa faca dragoste cu tine nu o sa mai observe nici o burtica, nimic, ai incredere!
Ceau Carmenela...Niciodata nu trebuie sa iti fie rusine de corpul tau. Daca il iubesti trebuie sa te sacrifici si tu putin caci daca chiar tine la tine nu te va lasa balta. Daca nu e pierderea lui pentru ca eu sunt suta% sigura ca esti o fata deosebita. Incearca si ai sa vezi ca totul va fi foarte bine intr-o parte are dreptate daca nu te-a lasat inca inseamna ca stie ce vrea deci in concluzie INCEARCA.Astept raspuns sa imi zici cum a mers. TE PoOoOoOosic
Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine si nu mi-a fost jena sa fac dragoste cu prietenul meu.si mie mi-ar placea sa scsp de burtica sau de kilogramele in plus dar asta e. daca el ti-a zis ca nul deranjeaza uh de ce ar trebuie sa mai fi pe ganduri?
Daca el te iubeste si te incurajeaza nu vad unde e problema nu trebuie sa iti faci griji:* o sa fie bine mai ales daca si el tio zis asta:X
succes si nu te mai gandi la asta
Normal ca la varsta lui, banuiesc ca apropiata de a ta, nu conteaza ce f**e.Nu ca a fi gras e sfarsitul lumii.Numai in capul tau!
Eu incerc sa-ti atrag atentia ca iubitul tau poate fi smecher. Daca aveti o relatie serioasa, de luni de zile, e ok, go ahead!
Daca abia va cunoasteti, e de rau, ca te poate fraierii indiferent de ai burta ''frumoasa'' sau nu!
Deci lasa naiba grasimile deoparte si gandeste-te mai bine daca respectivul merita sau nu!
Pana la urma, nu il intereseaza asta (kg-ele), ti-am spus!
Si daca esti virgina ce? asta inseamna ca chiar trebuie sa o faci ca sa nu mai fii virgina si pentru ca toate celelalte fete pe care le cunosti tu au facut. o deja? OMG! nu trebuie sa. tsi fie rusine de cum aratsi, el daca te iubeste, te iubeste indiferent de cum aratsi.de ce puneti aspect numai pe fizic? poate ca nu pare, dar baietii nu se uita doar la sani si la fund, se uita si la cat de fitsoasa, plina de ea, increzuta, neinteligenta[ca sa nu jignesc] este o fata.acum tu nu dovedesti decat ca ai fi in stare de orice pentru el.
*daca chiar vrei sa slabesti fa sport si tine cura, dar nu una foarte stricta caci dupa ce nu o sa o mai tii sa nu te ingrasi iar.
Păăi. Dacă vrei să faci asta şi te simţi pregătită, nu e nicio problemă. Totuşi, cum să îţi fie ruşine de iubitul tău? O relaţie de dragoste nu are nimic de ascuns. Trebuie eliminate de la început astfel de sentimente. Şi nu eşti aşa de grasă precum consideri.
Draguto,consider ca raspunsul meu e unul bun! chiar iubitul tau a zis ca pentru el nu conteaza cum arati(admir asta sa stii),desi nu sunt de acord sa-ti incepi viata sexuala de acum pentru ca daca vrei sa ai un viitor,trebuie sa te ocupi de scoala,iar daca te protejezi,oricum un accident tot se va intampla si vei ramane insarcinata,gandeste-te un pic si la treaba asta,iar mai departe tu hotarasti! insa revenind la ce vorbeam,nu-ti fa griji in privinta aspectului tau fizic,prietenul tau te place asa cum esti, te admira si te respecta, iar legat de viata sexuala te sfatuiesc sa vorbiti amandoi despre acest subiect! sper ca ti-am fost de ajutor!