| Tom a întrebat:

Dau Fundita pentru cel mai sincer si explicit raspuns.
1. Fetelor la ce va ganditi cand un baiat va cheama sa iesiti la un suc?
Va ganditi ca i place de voi sau ca vrea doar sa fiti amici sau la ce altceva?
2.Si inca daca un baiat va cere idu sau nr de tel il dati chiar daca nu va place cum arata?

Răspuns Câştigător
| IrenneDrt a răspuns:

Eu sincer daca un baiat m'ar invita la un suc a's crede ca ma place... cei mai multi dintre baieti de obicei asa actioneaza cand plac o persoana. Acum depinde si de baiat dar eu cred ca daca vrea sa fiti amici mai intai trebuie sa va cunoasteti f bine nu sa te invite la un suc ca si cand ar dorii sa fii cu el. Daca un baiat care nu imi place cum arata imi cere id'ul -il dau pentru ca totul se bazeaza pe bunul simt. apoi incerc sa ii explic ca nu este genul meu sau ca nu ne potrivim...asta e parerea mea. [fundita?:*]

13 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aoleu, să fiu eu sănătos de câte ori am ieşit la o bere cu fete doar ca să am cu cine pălăvrăgi pe drum.
Noroc că persoanele cu care umblu eu (inclusiv fete) au suficient cap pe umeri şi nu ar gândi nici pe departe aşa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Tom, ba da!
Ies şi numai cu o fată la o bere, la fel cum ies şi cu un băiat la o bere.
Am înţeles foarte bine întrebarea, tu nu ai priceput răspunsul.
Sau ar trebui să-mi pun probleme că ea mă place şi mie mi se rupe de-o eventuală relaţie cu ea?! Mă îndoiesc.

| evelin_1888 a răspuns:

1. daca un baiat ma invita la un suc ma gandesc ca ma place, ca vrea sa avem o relatie
2.doar id-ul nu si nr de tel

| Tom explică:

Kongeriket n-ai inteles intrebarea.Ai iesit cu fetele la bere ca sunteti amici si iesiti mai multi.Nu cred ca tu iesi tot cu cate o amica numai voi 2 la bere. Da daca ai invita o fata la bere cum zici tu pe care nu o cunosti destul de bine si sa mergi numai tu si ea la ce crezi ca s-ar gandi?

| karrinna a răspuns:

1. Pai la ce sa ma gandesc baiatul acela vrea sa ma cunoasca sa stie mai multe despre mine.

2. DA de ce sa nu dau numarul putem ramane prietenii mereu e bine venit un prieten in viata.

| juliajulia a răspuns:

1.sincer sa ne cunoastem restul vine de la sine
2.prin a da un id sau un numar de telefon nu inseamna neaparat sa te combini... putem ramane amici

| nicolll a răspuns:

De regula baietii sunt disperatisi se gandesc imediat la o relatie, sau mai sunt genul de imbecili care vor sex dupa 1 suc, si nu, daca nu imi place baiatu nu ii dau nr, cu exaceptia veri amici colegi (lor le dau) la baieti ma refer

| ldyg a răspuns:

1.Pai depinde. ori este sa ma cunoasca mai bine. ori ma place
2. Daca mi se pare simpatic gen de treaba chiar daca e mai uratel ii dau. daca nu are niciuna dintre calitati nu.pentru ca atunci cand dai numarul de telefon sau id il dai cuiva cu care ai ce vbii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.da.si eu m'as gandi tot ca am place.pentru ca.deobicei cand vine un tip al tine si iti spune 'nu vrei sa iesim maine doar noi la un suc' sau ceva de genu'. e clar ca vrea sa iesiti dar nu ca amici. dar daca e cu toata gasca sunt sanse sa vrea sa fiti doar amici!
si
2.nu prea.pentru ca eu cel puti nu dau id'ul sau mai ales nr de telefon la orice tip! adic.nu le dau la orice cocalar sau mai stiu eu ce. poate doar id'ul sa vad (in mare parte)ce persoana este. dar si dupa felul in care iti cere nr sau id'ul dai seama daca merita. daca vine la tine cu figuri gen ''hei papusa nu imi dai si mie nr tau de telefon poate mai vorbim ca stii eu sunt singur. poate si tu'' sau etc. e clar. duupa mine e prea 'smecher'!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.sincer,daca ma invita la un suc, depinde de baiat stii, adica ok sunt niste baieti la care nu te poti gandi ca la niste iubiti ci ca la niste frati. uite, spre exemplu cand merg... si vine un amic de al meu merg cu el la o inghetata, adica nu-mi place de el dar din prietenie.
2.id-ul, sincer il dau oricui mi-l cere(daca-l cunosc), insa nr. de tel nu-l dau oricui, il dau doar celor care imi plac mie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.sincer,daca ma invita la un suc,depinde de baiat stii,adica ok sunt niste baieti la care nu te poti gandi ca la niste iubiti ci ca la niste frati.uite,spre exemplu cand merg ... si vine un amic de al meu merg cu el la o inghetata,adica numi place de el dar din prietenie.
2.id-ul , sincer il dau oricui mi-l cere(daca-l cunosc),insa nr. de tel nu-l dau oricui,il dau doar celor care imi plac mie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum ma *** cu oricine

| MissG a răspuns:

Pai de cele mai multe ori un baiat invita la suc o fata ca o place.deci cred ca l-a asta ne gandimtongue