| BMWm6SPORT a întrebat:

Dau fundita pentru cine imi zice cum sa provoc lesinul...va rog am nevoie urgent de un sfat sad.

Răspuns Câştigător
| buburuzul a răspuns:

Inspiri expiri adanc in timp ce faci genoflexiuni, timp de vreo 20 de secunde, dupa care apesi cu degetele mari in lateralul gatului cat sa opresti putin respiratia...ai grija sa trezesti repedewinking

11 răspunsuri:
| Maria123 a răspuns:

Cea mai inofensiva: te prefaci ca lesini.
Succes!

| LdyD a răspuns:

Exact cum zice "buburuzul" am incercat, si chiar a mers laughing

| FlashBoy a răspuns:

Mie imi place mai mult varianta lui Daniel laughing pare mai simplu

| BMWm6SPORT explică:

Rog un pic de seriozitate...sad

| Bog15 a răspuns:

Daniel are o varianta buna, si daca o faci cum trebuie poti sa intri si in coma,winking, dar serios vorbind, nu te juca, cu chestii de genu, lesinuri sau altceva... dar in fine, tu stii mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama ta stie?

| DenizaVonDe a răspuns:

Rog si eu seriozitate! poate ma ajuta si pe mine laughing rolling on the floor! acum serios vorbind la ce ai nevoie! vrei sa scapi de la scoal si nu ai cum! sau vrei sa te omori?!

| DenizaVonDe a răspuns:

Si nu-i mai dati sfaturi ca poate saraca cine stie la ce o sa recurga!

| PhaseMorphXR a răspuns:

Ma voi sunteti chiar tampiti la cap? Stiti macar ca se poate muri de la asa ceva? Stiti ca se poate transforma in daune cerebrale "jocul lesinatului"? Cautati pe internet "Choking Game" si vedeti cati au murit si cati au ramas retardati pe viata, de la deprivarea creierului de OXIGEN, prin prostia asta!
"buburuzul" asa palme si picioare ti-as da daca-i fi in langa mine... inconstienti.

| buburuzul a răspuns:

Floatilla parerea mea ar fi sa inveti sa vorbesti, nimeni nu te-a jignit. a cerut ajutor si l-a primit, indiferent ca-l ziceam eu sau altcineva.
la felul in care vorbesti cred ca ai lesinat de multe ori

| PhaseMorphXR a răspuns:

Da, am sa propun la Academia Romana, redefinirea termenului "ajutor"...
Te asigur eu, ca o data ce esti martor involuntar, la o nenorocire cauzata de o asemenea "idee", apoi tati, nu-ti mai arde de nimic, nici macar de limbajul adecvat, pe care il stapanesc la modul satisfacator, insa aici chiar nu e cazul de asemenea remarci, pentru ca in asemenea situatii, nici nu am de gand sa-mi imbrac cuvintele in zahar.

Întrebări similare