| angelinthedark a întrebat:

Dau fundita pentru cine ma ajuta. o prietena mi-a zis ca daca nu fac sex cu prietenul meu inseamna ca nu suntem impreuna, ca nu suntem un cuplu, ca cica cum sa spun ca e iubitul meu daca nu am facut sex cu el... dar parerea mea e ca nu doar sexul face relatia zic eu.Adica ne sunam, ne intalnim, ne sarutam, adica absolut tot ce face un cuplu de indragostit in afara de sex ca eu nu sint inca pregatita, oare are dreptate prietena mea? Pana cand nu fac sex cu el nu e iubitul meu? Dar atunci cum il pot numi? Ca doar amic nu e din moment ce ne iubim si suntem impreuna? Voi ce credeti? Ce relatie e aia in care nu fac sex dar sunteti impreuna?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asta e o prostie imensa. Bineinteles ca relatia nu este definita de prezenta sau absenta sexului. Iubirea inseamna mai ales respect, inseamna sa-ti pese de celalalt macar la fel de mult cat iti pasa de tine, inseamna sa ii oferi tot ce e mai bun si sa nu astepti nimic in schimb. Daca reusesti sa faci asta, atunci e iubitul tau. daca nu, nu, indiferent daca faceti sex sau nu.

| Anecherry a răspuns:

Eu cred ca tu ai o relatie cat se poate de normala cu iubitul tau. daca nu ati ajuns inca la sex inseamna ca nu a venit inca momentul, nu ca nu sunteti impreuna. prietena ta are conceptii diferite de ale tale( si chiar daca multi se vor ingramadi sa o judece eu nu am sa o fac), dar asta nu inseamna ca lumea ar trebui sa se ghideze dupa criteriile ei ce privesc o relatie. fiecare face ce crede ca e mai bine pentru el. asa ca tu poti sa ii spui sa o lase mai moale, si sa te lase pe tine sa decizi daca ai sau nu o relatie cu iubitul tau. ca asa, daca ne-am lua dupa toata lumea cum am ajunge? numai bine si ai grija de tine. pupici:*.

| julieta a răspuns:

Da? halal prietena, deci ea daca sta cu cineva si formeaza un cuplu automat se si culca cu el nu?! daca a avut mai multe relatii inseamna ca s-a culcat cu pers respectiva pentru a forma un cuplu si sa poata spune ca sunt impreuna?! ia adreseaza-i ceea ce ti-am spus, sa vedem ce reactie are.fiecare face ceea ce considera in relatia sa, tu hotarasti daca iti vei incepe viata sexuala cu prietenul pe care il ai acum.nu trebuie sa faci ceva anume doar pentru ai demonstra ei cevahappy

| jolie a răspuns:

Ba e o relatie si tu fa ce-ti zice inima nu prietena ca daca nu faci sex asta nu inseamna ca nu sunteti impreuna inseamna ca trebuie sa va mai cunoasteti, sa mai treaca timpul nu... prima zi in care v-ati(BAGAT)gata facem sex las-o sa vorbeasca poate ea asa face tu faci sex cand simti ca esti pregatita cand il cunosti mai bine, cand iti dovedeste ca nu pentru sex si atat sta cu tine, etc nu baga in seama toate prostiile (fiecare cum isi asterne asa doarme)

| Krisaliz a răspuns:

Poti sa ii spui din partea mea ca e vaca laughing
1.sunteti un cuplu daca va placeti si ati decis sa va numiti asa
2.sunteti intimi (chiar si fara sex)
3.nu e treaba altora sa va spuna cum sa va faceti relatia

| nestlebaby a răspuns:

Sexul intr-o relatie nu e obligatoriu.nimeni nu te poate obliga sa faci asa ceva, din moment ce tu nu vrei, nu esti pregatita, nu simti ca el trebuie sa fie primul(banuiesc ca e primul, nu?). o relatie se bazeaza pe incredere si iubire, nu pe sex, asta e clar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il numesti cum vrei tu. ce te doare capul de parerile altora? big grin