| angelinthedark a întrebat:

Dau fundita.prietenul meu imi face des sex oral si nu mi-a cerut nikiodata sa ii fac si eu lui, oare ar vrea sa ii fac si asteapta dupa mine, oare ii e rusine sa zica, sunt persoane carora nu le place sa li se faca? adica eu nu i-am facut si nici nu vreau, odata am vr si mi s-a parut scarbos, dar nu el mi-a cerut am vr sa incerc, dar nu am putut de scarba, el imi face cu placere din cate observ. Dar oare ar trebui sa ii fac si eu, sa trec peste scarba si sa fie reciproc?

Răspuns Câştigător
| death a răspuns:

Sigur vrea să-i faci şi tu şi e cam greu să-ţi spună asta într-un mod mai diplomatic decât fiind exemplul tău. Şi, dacă e destul de gentleman încât să nu îţi ceară, în mod direct, să îi faci sex oral, poate e şi destul de gentleman încât să-ţi înţeleagă reticenţa, cu toate că e destul de trist să-ţi fie scârbă de o parte a lui. Hai să-ţi spun o treabă medicală: gura conţine mult mai multe bacterii decât zona genitală. De fapt, gura umană este printre cele mai infecte din regnul animal. Cu toate astea, vă sărutaţi. La fel, mâinile lui sunt mai murdare, pentru că, unde pui mâna, cine ştie ce aurolac a scuipat, cine ştie ce muscă s-a aşezat. Dacă este un băiat curat, nu are de ce să-ţi fie scârbă. Cât despre partea plăcutului... E om, deci îi place.

12 răspunsuri:
| pepe a răspuns:

Nu trebuie să te simţi obligată, dacă vrei să o faci trebuie să fie din plăcere, oricărui bărbat cred că îi place să-i facă sex oral partenerei, puţini sunt cei care recunosc.

| Maddu a răspuns:

Draga in primul rand nu ne-ai spus varsta.Eu cel putin nu as face asta nu mi se pare ceva normal.Presupun ca ai peste 18 ani din pacate nu mi-am inceput viata deci nu am cum sa te ajut cu un raspuns pentru ca nimeni nu-ti poate zice daca faci bine sau nu faci.Eu spun faci ce simti si cum simti. daca nu te obliga e bine!

| IRI_5028 a răspuns:

Intrebarea mi se pare suspecta Mai bine nu raspund.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Teoretic, sexul oral presupune reciprocitate! Iti fac tie, imi faci mie! De unde si pozitia 69 care inseamna sex oral reciproc simultan! Poate ca ar trebui sa te staduiesti un pic! Nu cred ca exista barbat caruia sa nu-i placa sa i-se faca sex oral! Si asa ar fi cinstit din partea ta!

| Emma a răspuns:

Daca nu vrei, n`o face
Decat sa faci un lucru ce ti displace, mai bine asa!
Parerea mea
Cred ca si tu crezi tot la fel, dar te simti aiurea ca o face el, nu`i asa?
Xoxo

| Ирина19 a răspuns:

Pai daca nu tia propus si nu ti-a zis nimica despre asta atunci no face, dar daca ai vrea sa faci incearca, dar cred ca cel mai bine ar fi sa lasi asa cum este.

| fluffy_2714 a răspuns:

Angelicooo! Iar incepi? Cred c-ai pus intrebarea asta de zeci de ori. rolling eyesPe bune, tu chiar nu te saturi? Am inteles ca ti-e scarba asa ca scuteste-ne odata. rolling eyes

| vasiledumitru a răspuns:

uuaaaaaa si il mai saruti dupa ce ti-a facut sex oral? dupa ce a facut ce a facut cu limba si buzele tu le mai atingi? si inca le atingi cu limba si buzele, si nu tie scarba?!
mie mi-ar fi scarba si sa beau apa dupa el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu sunteti casatoriti orice faceti veti regreta candva

| Alexandrion_6425 a răspuns:

Are dreptate Elianna! Intr-o relatie sunt 2, nu 1. Trebuie sa va ajutati reciproc.

| alexel a răspuns:

Pai cum sa iti fie scarba de corpul lui? Ca in final la asta se rezuma. Sa stii ca daca e sa vorbim de scarba, cum zici tu, organul sexual feminin are toate sansele sa fie mai scarbos decat cel masculin. Dar si asta depinde de care parte stai. Dar daca tu simti ca ai vrea sa faci "pasul" asta, go aHEAD. Dar sa nu zici ca iti e scarba, ci poate ti se pare "altfel". Nu-i asa ca suna mai bine? Nu de alta dar cum ar suna sa-i spui in momentele voastre tandre: Iuby, ce bine e, ti-as face si eu tie dar mi-e scarba. Keep up the good work.

| Narfundo a răspuns:

Sunteti un cuplu tare scarbos^_^.