Exact e omul e cam tra-la-la, ar trebui sa te desparti de el si prin abusurd daca da in tine, te duci la politie(din cate imi aduc aminte tu esti minora si el nu)mai poti sa le zici ca ai fact sex cu el ca te-a obligat si sa vezi cum ajunge la racoare si scapi de el, asta doar daca vrei sa ii faci rau in caz ca te va bate sau altele...
Spune i ca nu esti inca proprietatea lui si chiar daca ai fi sotia lui este ff posesiv asa ca e bine sa pui punct relatiei. Cred ca esti tinara si mai ai timp sa te distrezi. maritisu nu se maninca pe piine. MAI stai. profita de libertatea de acum distreaza te. si toate la timpul lor. Pe la 26 27 de ani sa te mariti
Eu cred ca nu este un obsedat.Sti de ce cred asta, pentru ca el probabil nu a intanlit o fata ca tine, care are niste calitati deosebite, adica de fata cuminte, si mai ales ca ai fost si virgina. A vazut asta la tine si pur si simplu te iubeste prea mult, si si-ar da si viata pentru tine. El vrea sa nu mai ai prietene sau prieteni deoarece crede ca acum esti mica si ca nu il vei mai iubii, te iubeste prea mult.Si inca ceva crede ca daca ai prieteni iti vor deschide ochii mai bine sau te vor face sa il parasesti.Eu cred ca ar trebui sa discuti cu el si sa ii spui ca tu nu il vei parasii si insela vreodata, si ca nu este bine ceea ce face, si ce iti interzice, spune-i ca il iubesti iar tu ai fi fericita daca ti ar lasa libertate. pup
E putin sarit de pe NorMal, cum zice si ~zuma vorbeste cu printii, sigur ei iti vor binele si te va ajuta sa scapi de tacanila.[saaau baiatul e prea gelos, te`ai gandit? asta e a2a faza
Pentru baiatul asta ai devenit o obsesie, nu o placere, nu o iubita! Obsesia incurajeaza nebunia si scoate la iveala tot ce e mai rau dintr-un om! Incearca sa o lasi mai moale cu el ca sa nu ai probleme pe viitor! Din cate imi dau seama, ai o varsta frageda si ar trebui sa ai toata viata inainte si sa o traiesti la cote maxime. E ciudat comportamentul lui si sincer, imi e teama de ceea ce va urma! Integritatea ta corporala si libertatea ta, e pusa in pericol si singura nu vei reusi sa il respingi, va trebui sa apelezi la parinti si posibil la politie. Consider ca s-a ajuns prea departe si probabil esti de aceeasi parere cu mine. Contacteaza-ma ca sa iti dau mai multe sfaturi cu privire la cum l-ai putea departa usor usor fara a avea probleme! Ciao!
Deci ai o poveste asemanatoare cu mine, eu sunt constienta de unele chestii dar cu toate astea inca l ador
e roman iubitu tau?
Hai sa iti raspund:TE IUBESTE! asc fb ce iti spun! a vazut in tine o fata cuminte si nu ar vrea sa te piarda pentru ca, considera el ca nu va mai gasi ca tine! vb din experienta! in ziua de azi nu prea mai gasesti fete cuminti! acum fiecare cu parerea lui! si inca ceva:daca te des de el, stai linstita ca nu te omoara!
Pai ar trebui sa vorbesti cu el sai spui de ce este asa si cum era inainte si daca nu despartete de el sa vezi ce face si daca tie frica incearca sa te faci respingatoare nu stiu ingrasate sau fa ceva! Astea 3 variante ar trebui sa mearga dar daca te desparti e cea mai buna ca poti fi si cu unul de pe mess si oricum te poti muta oricand
AndrewTate7789 întreabă: