Imi place sinceritatea ta. Multe fete nu ar avea curajul sa o recunoasca, sau nu in public. Frumos gestul tau. Mai incearca si cu siguranta o sa reusesti. Propune-i un 69, si cu siguranta nu te va refuza.
Cred ca s-a emotionat putin si s-a pierdut. E dragut. Probabil daca mai incerci o data, vei reusi si el nu va mai fi atat de timid.
Ce noroc ai tu cu baiatul asta n-ai idee!
Toate am vrea unul ca al tau, fata!
Ai grija sa nu il pierzi ca altul mai bun n-o sa gasesti!
Fii fericita! Ai un iubit care te iubeste si te respecta!
Probabil nu era pregatit in acel moment sau l-ai luat prin surprindere. Nu trebuie sa te supere gestul sau sa te puna pe ganduri, ci din contra! A fost un gest care a demonstrat multe, dupa parerea mea!
Chestia asta nu poate decat sa te bucure pentru ca inseamna ca te iubeste.normal ca i-ar place oricarui baiat ii place asta sa fim seriosi, dar probabil a crezu ca vrei sa o faci de dragul lui ca si el iti face tie, nu pentru ca ti-ai dori. dar daca exista iubire intre voi trebuie sa fie si reprocitate, sa nu fim egoisti pentru ca eu consider ca oralul e ceva placut pentru ambii pareteneri.ai putea sa il surprinzi spunandu-i ca si tie ti-ar place sa ii faci oral.si atunci daca te vede deschisa catre chestia asta noua pentru tine atunci se va simti si el bine.nu ai nimic de pierdut:dpoate doar o durere de maxilar. te pup si multa bafta in a incerca
El iti facea sex oral deoarece este pregatit si nu are nicio inhibitie.Acest baiat te iuubeste si iti respecta sentimentele si nevoile, deoarece a vazut ca nu erai pregatita sa ii faci sex oral, ci doar ca sa ii oferi placere si de asta nu te-a lasat. Daca nu esti pregatita si nu vrei NU o face!
Poate a vrut sa astepte momentul cand o sa vrei cu adevarat sa faci asta, nu din obligatie Parerea mea e ca te iubeste, nu faci sex oral oricarei fete fara sa iti faca si ea bafta in continuare cu el:*
Ar trebui sa te simti o fata norocoasa. Multe fete ar vrea ca prietenii lor sa nu le ceara asa ceva. si daca el te-a refuzat mai pe ocolisuri asa eu zic sa mai astepti un timp. asa cum tu ii dai lui de inteles cand vrei asa probabil iti va da si el tie cand va dori. si nu uita ca dk nu vrei nu trebuie sa i-o faci
Cate fete din ziua de azi au supt-o! nu ma mira ca e una in plus care ar vrea sa faca asta!
De ce nu a vrut? ba da a vrut dar poate vroia sa vada daca esti in stare sa faci totul pentru el si asta i-a placut, nu toate femeile sunt in stare de asa ceva, te a luat in brate pentru incercarea pe care ai facut-o, adica se bucura ca macar ai incercat, mai incearca si ai sa vezi ca te va lasa.cati ani aveti? si asta conteaza.
Asta inseamna ca te iubeste enorm si te respecta.nu l pierde ca altul mai bun nu cred ca vei gasi.esti o norocoasa
Poate ca i-a fost rusine ceea ce nu prea cred
. chiar nu imi dau seama de ce?
Tuu prasto! el te iubeste nu-i suge pla ca o sa scazi in ochii lui!
btw.si eu vreau sa fac oral unei fete care te oferi? in brasov
Poate se excita baiatul foarte tare si nu a vrut, caci sa nu ejaculeze imediat...altii iubesc sa faca dus inainte de sex oral.
Anonima17191 întreabă: