Ceva ai facut tu incat sa treaca la o asemenea actiune.
Ceea ce simti tu acum e lipsa de bunastare. Te-ai obisnuit cu ea, erai in sfera ta de confort. Acum cand nu mai e nimeni pe perina ta, si nu-ti mai face nimen ceaiul de dimineata sau nimeni sa mai umble in tricoul tau, resimti efectul.
De ce sa arunci pozele, sa le dai foc? Nu sunt oare ele singura amintire de-a ei? Eventual baga-le intr-o cutie ceva cu lacat si da cheia la altcineva si spune-i sa ti-o dea peste 10 ani, atunci cand tu vei fi cu altcineva.
Daca o iubesti, o vei lasa sa-si vada de viata ei si sa fie fericita, orice ar insemna asta. Poate e doar un impas si vrea sa vada ce simte, sau poate s-a terminat cu adevarat insa tu nu trebuie sa fii insistent, ca nu e bine pentru niciunul. Ai insistat la inceput sa vada ca ai incercat, dar dupa, numai merita efortul. Asa te-ai asigurat ca nu va zice nici ea ca nu ai incercat, dar te-ai asigurat si tu ca numai vrea. Aceasta stare o vei simti pana vei intalni alta.
Intre timp te inteleg ca bautura e alinarea ta cat si tigarea, dar mult mai bine ar fi, nu zic sa le lasi balta ci sa le bei cu masura in localuri cu fete. Tigara. bautura si femeile cu masura te vor face repede sa uiti. In plus daca esti intr-un local poti usor sa uiti de viicele bauturi si tigarii si poti agata si o fata.
Eu iti urez succes. Si sper sa auzim numai de bine. Ai grija de tine si ramai tare
E cumva ultima fata de pe pamant?! Gandeste-te ca ea nu era pentru tine! E mai bine ca s-a intamplat asa, pentru ca ai ocazia sa gasesti ceva mai bun pentru tine, o fata care sa te iubeasca neconditionat!
Pai sa te calmezi si sa uiti de asa prieteni de ****, pentru ca un prieten adevarat nu ar face niciodata ce a facut asa zisul tau prieten, eu zic sa mergi seara la plimbare in liniste si sa te gandesti si sa vezi ca poti trece peste pentru ca esti puternic
Ca sa iti distragi atentia de la ceva, gasesti altceva care sa iti atraga atentia. Si trebuie ceva de lunga durata... Sa te apuci intens de un sport, sa citesti carti bune(sigur uiti de ea daca te ajunzi in citit) si cam atat imi vine in minte acum.