Nu arde albumul! Ajunge sa-l arunci intr-un colt indepartat al casei, cine stie. poate vei mai vrea sa vezi cine te-a facut sa suferi odata, cand nu aveai ochi pentru altcineva! Sfatul meu e sa te calmezi, si sa te aduni! Nu poti sa fii asa de insistent, cand vezi ca asta nu face decat sa inrautateasca situtia! Lasa timpil sa le rezolve pe toate! suporti, crede-ma! Esti tanar si esti mai tare decat poti sa crezi! Asteapta sa vezi daca intr-adevar asta vrea ea! Nu te mai ambala si sari la bataie, ca asta face din tine ceva ce nici tie nu-ti va placea cand te vei gandi in viitor la ce ai facut candva! Calm, gandeste daca aceasta relatie e ceea ce-ti lipseste! Daca va impacati va mai fi ca si inainte? Merita? Iar daca merita...atunci asteapta ca sa se limpezeasca apele si apoi cu calm incearca sa repari ce s-a stricat intre voi! Dai si ei timp sa se gandeasca si ia legatura cand crezi ca se poate razgandi si ea si sa accepte sa mai discute cu tine! Succes si zi-mi daca te-am ajutat!
Eu zic sa incerci sa comunici cu ea.Cred ca inca te iubeste.Cum spui tu ca dormea cu tine in pat si... 2 ani nu pot fi aruncati pe fereastra. Tu nu ai spus nicci motivul pentru. care s-a despartit de tine dar na.Intreabo de ce face asta...Si cand te vei duce la dansa sa vb cu ea cumparai si un buchet de flori un urs mare.Na daca ar veni fostul meu prieten la mine cu niste flori sau cu un urs mare eu mas impaca cu el. Depinde si de tine si de ea. Parerea mea.Bafta
Un prim pas ar fi sa arzi TOATE pozele
Subconstientul joaca un rol foarte important in viata cuiva..
Daca iti repeti continuu in gend "o iubesc"."ce rau im pare "."nu mai pot de durere"."mi-e dor de ea".etc.nu o vei uita.
Spune-ti "las-o ca si asa nu era de mine.nu m-a meritat.sunt prea bun pentru ea".
Incearca ca nu te mai gandesti la ea. Uita-te in jur.gaseste o fata draguta.sau una cu sufletul bun. care poate sa te placa asa cum esti.cu defecte si calitati. Poate una care chiar te place si tu pana acum nu i-ai dat importanta. incearca sa-ti repetui ca viata e frumoasa si merge inainte:*
Repeta-ti "ce draguta e". si vei ajunge sa o placi . Mie asa mi-a funstionat mereu.Si e testat psihologic oarecum
Bafta si insanatosire grabnica.
Ciudate chestii, nu? stiu cum e. Mai ales ca sa bei si sa fumezi ca prostu. Scuze da asta e. Esti sau... suntem?! fraieri. Daca o gandesti asa logic treaba ar iesi ca...:
Ai stat un timp cu ea, din timpu asta ai multe amintiri de te dor fff mult acum. Credeai ca e a ta pentru totdeuna. Uite ca nu e. Pana la urma daca era asa perfecta cum credei, si te iubea asa mult, unde e acum? Apaentele insala si asta e naspa in cazul fetelor. In ziua asta sunt dulci cu tine, le crezi, apoi maine?! risti o mare dezamagire. Pot fi indiferente, distante si reci. Se aude ca ele sufera cel mai mult. Uite ca nu! Cel care iubeste sufera mai mult, cel care se joaca trece peste, in cazul tau, la altu. Poate ca sa te enerveze, ca sa iti arate ca ea poate avea pe altu oricand, tu nu ai fost destul pentru ea. Sa plictisit. etc.
Concluzia? Tu de ce nu poti? ca tii la ea? Stiu. dar nu are rost sa te imbeti mereu ca sa poti dormi. Asa am facut si eu pana la un timp si beat ma gandeam la ea. Atunci? ce mai era de facut? am suportat durerea un timp. M-am obisnuit. Trebuie. Fi barbat! Daca cedezi esti fatalau! Nu merita sa cedezi in fata ei. Sunt 2 ani. Nu-i o viata. Poti lua o idee ca sa nu mai faci aceleasi gresli pe viitorr.
Vor mai fi. iti e greu azi, maine, poimaine, apoi inca o saptamana. Depinde de tine. Te lasi condus de sentimente sau te conduci tu insuti pentru a trece mai departe? Daca e prima, esti mort. Daca e a 2'a esti un baiat ok. Poti trece. E doar o durere absurda care iti aduce aminte de "te iubescu'u" ala din pat dar nu se vede prezentul. ea nu mai e!
Asculta te inteleg prin asta trec si eu in momentul asta .
toata lumea iti va spune sa te cuplezi cu alta fata sa o faci geloasa.
dar eu cred ca ar trebui sa stai calm un timp, sa te calmezi si gandeste-te cine a gresit in poveste.incearca sa faci ce iti place tie. fara sa te mai gandesti la ea, gandeste-te la tine.
daca vrei lasa-mi id-ul si vb.
caci si eu trec prin asa ceva eu eram cu el de 3 ani si 4 luni.. e foarte greu dar vom trece si peste asta vei vedea
Eu zic sa speli perna aceea e inutil lasa fumatul ca nu-ti face bine(stiu din proprie experientza) iesi mai des cu prietenii incepe sa cunosti noi fete distreazate cat mai mult posibil asculta muzica dar nu din alea triste si albumul poti sa-l arzi, cu verigheta si bratara poti face la fel nu are rost sa le mai pastrezi degeaba ea si-a batut joc de tine demonstreazai ca nu-ti mai pasa chiar daca te doare...
succes
WOW! frate ai 18 ani si deja dormeati impreuna, este ceva. Oricum incearca sa te intalnesti cu ea personal fie ca vrea fie ca nu si explica-i ca o IUBESTI foarte mult si ca ti la ea. Cine stie poate cineva dintre prietenii tai ti-a facut o inscenare si ea spus ceva despre tine, vorbestei calm si incearca sa afli cauza iar dupa asta o rezolvare.
Mai poti sa iti faci alt id si sa te dai drept un prieten de al tau si sa i spui ca o iubesti cu adevarat ( dar u iti recomand ca este stupid, a fost decat asa o idee).
Dupa ce vorbesti cu ea si in caz ca nu mai vrea sa te vada cu adevarat incearca sa vorbesti cu alte fete, sa iesi la o bere, biliard, fotbal cu prietenii sau colegii. Te-ai obisnuit cu ea in acest 2 ani si de asta simti ca lipseste ceva deci ai grija de tine si bafta.
Alex din Bucuresti
Sincer mai bine incerci sa o iuti si sa incerici sa iti gasesti o fata cu care ai putea sa incepi o alta relatie pentru a putea sa o uiti pe fosta prietena, eu zic ca nu te-a iubit indeajuns de sa cumplat cu prietenul tau a 2 a, icearca sa iesi sa te plimbi sa iti ocupi timpul cu alceva sa nu te mai gandesti la ea si sa iti cauti o fata care te poate face fericit si sa te iubeasca si sa o uiti pe ea, ti-a dovedit ca nu te-a iubit asa cum iti zicea de s-a cuplat cu prietenul tau
success!
Cu toate ca poate voi fi catalogata rautacioasa dar nu mi se pare deloc credibila povestea. Tu la 18 ani erai casatorit? Nu te-ai cam grabit?
Cretzufinish si Mihai. Nu Eram casatoriti... Sa spun asa un fel logoditi Aproape luati Ea venea la mine mai dormea la mine eu la ea mergeam impreuna peste tot faceam totul impreuna. Ata ete acum. Nu a fost sa fie pentru mine. Chiar daca mai tarziu va dori sa se impace cu mine nu voi mai accepta. Ce nu`i de mine nu`i de mine... Ciao