Da, am trait acest lucru chiar eu, si din nefericire il mai traiesc si acum, dar de mine ea doar sa folosit.Deci e ff posibil, mereu faci o comparatie si cand vezi ca barbat ca aceea fata e cea pe care o asteptai te schimbi instant. Dupa parerea mea, asta se numeste iubire, poate ma insel.
Da, de ce nu? Este o vorba care spune ca: "Pofta vine mancand!" Tot asa este si in dragoste. Daca la inceput e doar o joaca, o distractie, cu timpul totul devine ceva mai serios. Dar acest lucru este posibil doar la anumite varste, adica atunci cand omul incepe sa gandeasca cu adevarat si sentimentele sunt reale si sincere. Intrebarea e, ce varsta aveti voi?
Da stai linistita lui ia luat ceva timp pana s-a stabilizat dar in rest mi se pare foarte normal ce ai patit baieti sunt mai imaturi si se maturizeaza mai greu.Bafta
Da e posibil, pot fi mai multe cauze din care a facut acest lucru, poate ...ca sa nu fie singur a acceptat sa fie cu tine ca la o intrebare de genu':ai prietena""sa nu raspunda "-nu" sau poate ca era cu tine asa, sa nu te fi refuzat si mai era cu alta in acelasi timp cu care avea o relatie serioasa, sau poate ca nu ii placea de tine atunci si spunea (gandea ) ca esti urata si te-ai schimbat intre timp (asta nu este o jignire pentru tine ci este o posibilitate). Acum nu imi prea vine in cap... succes
Da e posibil. Si eu am avut o astfel de relatie. A pus pariu cu un prieten de-al lui ca va reusi sa stea cu mine, am fost un pariu castigat in momentul acela. dar dupa ceva timp lucurile s-au schimbat si a ajuns sa ma iubeasca chiarfoarte mult.am avut o relatie nemaipomenita timp de 1an si 6 luni.am fost peste tot impreuna.mare,munte,nunti,discoteci,acasa la mine acasa la el etc...Deci sfatul meu e sa ai incredere in iubirea lui, pentru ca iubirea nu te intreaba cand vine, ea vine si atat.