| Kriss_7995 a întrebat:

Dau Fundita si apreciez sfatul :
Cum sa imi fac partenerul sa aiba incredere in mine?
As vrea niste sfaturi detaliate Va Rog. Vreau sa simt ca are incredere in mine si in aceasta relatie. Si-a pierdut total increderea. Va Rog nu imi explicati cum ar trebui sa fiu pentru ca stiu si eu asta stiu ca am gresit sad
nu ma judecati vreau sa ma ajutati doar sad

vreau sa imi dati idei. va multumesc mult. apreciez raspunsurile bune.

Răspuns Câştigător
| rucsy_7574 a răspuns:

Sa incepem cu inceputul.
Increderea se pierde dintr`un motiv bun nu se pierde niciodata dintr`o prostie sau dintr`un moft. Poate dura un timp lung sa prinzi incredere in cineva si doar o secunda sa o pierzi.
Ca sa ii recapti increderea adu`ti aminte ce l-a facut sa aia incredere in tine...

Faptul ca il tineai la curent cu tot ce faci in aceea zi... faptul ca pareai interesata de el si il sunai sau daca stiai ca e ocupat ii dadeai mesaj asta ii arata ca desi stii ca nu poti vb cu el si ai vrea sa faci asta gasesti alta modalitate SMS-urile. :X

Il lasa-i probabil sa se uite in telefonul tau fara ca tu sa te sperii sau sa dai de banuit aveai toate mesajele trimise mesaje primite niciodata nu exista campuri goale la mesaj trimise mesaje primite.

Faptul ca raspundeai atunci cand te suna un nr si nu ocoleai acest lucru inventand scuze ca nu stii cine e sau ca nu vrei sa fiti deranjati.

Faptul ca spui persoanei cu care vb la telefon sunt cu iubitul meu dar putem vb ( cu limita bineinteles nu poti vb minute ins ir sau o ora atunci cand esti cu iubitul ) dar nici nu poti spune " te sun mai tarziu sunt cu el acum" asta da de banuit desi tu vrei sa para un gest frumos spre a nu fi deranjati. intelegi?

sunt lucruri minore si marunte eiii... asta il face pe el sa aiba incredere din nou in tine.

Si eu sunt in situatia ta si am stat si m`am gandit la ce trebuie sa fac... si am inceput sa le pun in practica sa stii ca merge happy

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Increderea pierduta nu se mai poate castiga niciodata integral. Sunt lucruri cu care trebuie sa fii foarte atent intr-o relatie: dragostea, increderea, respectul, fiindca nu sunt reparabile. Orice ati face acum, relatia ramane carpita, nu va mai fi niciodata nou-nouta.

| gigiro a răspuns:

Nu exista reguli pentru aceasta problema. Exista incredere si atat, desi sunt si oameni mai putin educati, care raman toata viata neincrezatori in sotie(de obicei). Incredera se castiga intr-o relatie, prin faptele si cuvintele pe care le rostesti, si care trebuie sa fie mereu in concordanta. Fara minciuni, ascunzisuri, ocolisuri.De aceea se spune ca e bine sa ne cantarim cuvintele pe care le rostim uneori cu usurinta.Sa te feresti de afirmatii care nu au acoperire, de exemplu, te voi iubi pana la sfarsitul lumii, cand tu ai de gand ca peste ceva timp sa-l parasesti.

| Cătălina a răspuns:

Lasi timpul sa treaca, in vreme ce esti cat se poate de sincera cu el.Cu siguranta va vedea asta si va aprecia.

| тecнιннιlα a răspuns:

Nu`l mai minti DELOC. Iar atunci cand vz ca`i nesigur ii demonstrezi ca ai dreptate. lasa`l sa verifice cf ca sa se asigure. In rest comportate normal nu te schimba doar pentru asta s`ar putea sa strici tot. Relaxeazate. si doar nu-l mai minti. sau insela sau nu mai repeta ceea ce ai facut sau ceea ce sti ca`l supara :*.

| νєησм a răspuns:

Trebuie pana la urma sai demonstrezi acest lucru trebuie timp el daca tea intalnit de 3 zile ce incredere ar avea el in tine in jur de maxim 20%. Deci secretu e sa iti vada atitudinea sa incerce sa te inteleaga din toate punctele de vedere Funda doar daca team oferit ceva sfaturi folositoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Redai increderea in tine prin a fi mai apropiata de el spune-i ca ai gresit si nu o sa se mai intample

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca sfaturire sunt bune sal apreciati

| Katherine4078 a răspuns:

Buna Kriss, Cred ca am raspunsul la intrebarea ta. Si eu am trecut prin asa ceva asta se intampla datorita relatiilor la distanta sau intamplarile in care l-ai mintit in legatura cu ceva. Ca sa ii redai increderea ar trebui sa ii spui " - Uite, stiu ca nu mai ai incredere in mine dar daca tu inca mai tii la mine si noi inca pretindem ca inca suntem un cuplu atunci rezulta ca, cuplurile au incredere unul in celalalt asa ca eu de fiecare data cand tu ai savarsit o greseala cat de mica am avut incredere in vorbele tale este si randul tau acum, doar da-mi o sansa pentru ca si tu te-ai aflat odata in situatia asta si sti cum e." Multumesc!