| zambareata a întrebat:

Dau fundita...sunt cu un baiat. dar ma gandesc la altul.cu celalalt mi-as dori sa fiu dar nu stiu cum sa-i zicsad ajutati-ma:X

Răspuns Câştigător
| poluarect a răspuns:

Cu tupeu, cauta un subiect de discutie si intra in vorba cu iel, iar actualul vered-n fata.

6 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

O povestioara pentru tine, am mai spus-o de cateva ori pe acest site :
Doi indragostiti se plimbau pe partea dreapta a strazii cand de o data zaresc pe partea cealalta un baiat superfrumos, inima fetei a inceput sa bata mai tare intorcand capul dupa acel baiat, dar la scurt timp isi intoarce privirea la iubitul ei care o tinea de mana si-i spune : "Te iubesc ca esti pe partea asta de strada! " Trage u concluziile!

| SweetPrinces a răspuns:

Buna, pai tu vrei sa fi cu el dar problema este, el te place pe tine? daca esti sigura ca te place, atunci e foarte simplu, ce mai astepti, nu trebuie sai spui doar sai arati sai dai de inteles ca il placi foarte mult, poate asta ast si el. dar ai mare grija ca daca alergi dupa 2 iepuri s-ar putea sa nu prinzi nici unul bafta multa

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Pai atunci de ce mai esti impreuna cu actualul daca te gandesti la celalalt?
Nu e bine sa stai cu cineva si sa te gandesti la altul sau sa stai doar pentru a nu fi singura.
Ai grija ce alegere faci!

| stefytm a răspuns:

Asta e principala prostie la voi fetele cateodata sau mai nou in pricipal! stati cu unu si apoi vedeti altul si hopa tupa gata...si at ce parere sa aiba baietii despre voi.scuze de expresie cu. a! nu zic ca nu sunt si baiezti de genu asta ca sa nu intelegi gresit!

| Razvan a răspuns:

Fii sincera cu actualul tau prieten si spune-i adevarul. Apoi incearca sa il cuceresti pe baiatul care iti place.Afla ce ii place, ce prieteni are, ce cercuri frecventeaza si intra cu el in vorbahee hee

| Farcas a răspuns:

In primul rand esti sigura ca baiatul acela cu care vrei sa fi chiar te iubeste? esti sigura ca merita sa faci sacrificiul de ati parasi actualul pentru el? Gandeste-te bine inainte sau eventual poarta o discutie cu el, ca nu cumva mai apoi sa te trezesti ca ramai fara niciunul.