Daca nu te.ar iubi, nu te.ar suna atat de des, si nu ati mai sta de vorba atat de mult. Ar trebui sa aiba incredere in tine daca te iubeste, si mai ales daca stie ca si tu il iubesti la fel de mult. Fiecare merita o a doua sansa. Cere. i lucrul asta si promite. i ca vei profita de sansa pe care ti. o va da, desi banuiesc ca i.ai spus de sute de ori ca daca va veti impaca, nu vei mai gresi in niciun fel. Oricum, cred ca pana la urma veti relua relatia, dar va mai trece un timp, pentru ca el sa uite ca ai gresit, sau cel putin sa treaca peste asta. Nu cred ca va da cu picioru la o relatie care spui tu ca rar se intalneste, dar asta in functie de gravitatea minciunii pe care i.ai spus. o. Poate l.ai dezamagit intr. un fel, poate nu se astepta la asta din partea ta, stiu eu!?
pa, pa
E normal ca inca te mai iubeste si nu poate renunta usor la tine!
Cu timpul, sentimentele o sa-i dispara si atunci va fi sfarsitul!
Ca sa vezi si tu care sunt consecintele minciunii, intr-o relatie trebuie sa existe increderea.Intreaba-l de ce te tot suna daca nu vrea sa mai fie cu tine si mai spune-i ca nu esti de acord sa ramaneti amici ca ti-ar fi greu sa-l scoti din suflet, spune-i ca "asta e ultima data cand mai vorbim sper sa nu regreti decizia luata, si sper sa-mi ierti greseala"ceva e genul! Ai grija de tine:*
Inca mai tine enorm la tine. de aia te suna asa des. S. a invatat cu tine de atata timp. E greu sa te dezatasezi de o persoana cu care ai stat ceva timp impreuna. Daca iti aminteste de fiecare data de minciuna pe care ai spus. o si iti zice CLAR ca nu mai aveti sanse de impacare. nu prea mai cred ca se va intoarce.
Spune. i la telefon."tu cum ai de gand sa ma uiti daca ma suni non-stop? daca tot nu mai vrei sa ne impacam, macar lasa.ma sa te uit " eu asa ii ziceam in locul tau.
Sper ca te.am ajutat cat de cat si bafta multa!
Fundita?
Deci waw ce poveste frumoasa, baiathu vrea sa te tina in suspans sa te vada cum suferi si tu la fel cum l'ai facut tu pe el sa sufere, iar tu te vei duce sa va intalniti la un suc fac pariu ca atunci va veti impaka si ar fi frumos pritr'un sarut 'dmne dmne ce frum:X:X.si da te iubeste pentru ca tesuna ii este dor de tine. iar tu daca te prefaci nepasatoare o s ail ranesti,, crede-ma os a va impakati! va iubiti asa mult :X:X