Eu am avut un iubit care nu ma suna de loc.eu il sunam de fiecare data, si el m-a inselat etc. pana la urma m-am despartit dra le tine e complet diferit.Nu cred ca se desparte de tine doar pentru ca intr-o zi nu tea sunat. poate a avut niste probleme de rezolvat, oricum daca te iubeste cu adevarat nu tear fi inselat sau nu sar fi razbunat pe tine. Daca nu te mai suna de zile bune aveti o problema si trebuie sa vb, dar daca nu e in regula nu-ti face griji nu trebuie sa se sune infiecare zi numai el.Mai suna-l si tu(scuze daca te sup pe mine>
Da, se pare ca ti s-a aprins becu'! e surprinzator ca s-a intors dintr-odata la tine cu ganduri bune si cu atata iubire dupa ce nu demult se suparase pe tine. e ceva in neregula la mijloc.ai grija!
succes! :*
Daca nu te mai suna si te trateaza cu indiferenta imi pare rau sa-ti zic dar cred ca a vrut sa se razbune, daca totusi te v-a suna si iti v-a spune ca a avut o problema cu telefonul sau ca nu mai are minute...ai putea trece cu vederea si sa "inghiti" minciuna.Vezi cum merg lucrurle in continuare si iti vei da seama care a fost scopul lui.