Stimată angelinthedark, eu cred că suferi de mania persecuţiei.
Eu îţi recomand măcar un psiholog.
Fata esti bolnava.
Fara suparare, dar ai pus 10 intrebari despre acelasi subiect, despre aceleasi intamplari, despre aceleasi faze, etc. Deja exagerezi. Ti s-au dat o mie de sfaturi bune la prima intrebare, crezi ca mai era nevoie sa mai pui inca 10 la fel pe langa prima?
Mergi la un control.
De ce vrei tu sa te gandesti daca e putin sau mult? Profita de momentele alaturi de el, iubiti-va si respectati-va reciproc.
Iubirea apare oricand, iar ea poate sa dispara sau sa fie intretinuta numai prin faptele, gandurile, comportamentele partenerilor
Tine minte...astea 3 luni poate reprezenta inceputul unei relatii foarte lungi. Poate daca va intelegeti bine, o sa va si casatoriti. Nu sti niciodata ce-ti rezerva viitorul
Si TU, esti singura care sa poti sa iti dai seama, daca te iubeste sau nu cu adevarat
Pentru voi 3 luni e un numar magic... Anu trecut 3 luni, acu poate 3 ani, mai tarziu 30 de ani, la 300 nu cred ca ajungi!
Daca spui ca ii placeau aventurile nu iti pune baza in el prea mult " Lupu isi schimba blana dar naravul ba" si sustin asta. Si da este posibil sa iubesti pe cineva in 3 luni dar totusi nu-i o perioada mare adica nu poti spune ca ai o relatie stabila...nu va cunoasteti pe deplin ink. Eu iti doresc succes
Slabe sanse sa te iubeasca. Eu zic sa mai astepti sa vezi ce se mai intampla.Ai putea sa-l testezi cumva sa vezi daca te iubeste asa de mult cum zice.
Auzi, tu esti psihopata? toate intrebarile tale sunt numai despre "iubi meu s-a suparat"? tu altceva nu stii? fa-ti femeie o viata, du-te la metrou sa vinzi paine
Iti trebuie ceva timp sa ajungi sa cunosti o persoana, 3 luni e o perioada nici scurta nici lunga pentru o relatie, e ok. dar ca sa ajungi sa iubesti pe cineva cu defectele si calitatile sale e nevoie de putin mai mult cred eu. cert e ca are sentimente bune si frumoase pentru tine daca zici ca nu era adeptul relatiilor inainte, asa ca se pare ca tu ai reusit sa-i captezi atentia pentru mai mult timp, deci te considera o fata mai speciala ca celelalte. dar cati ani aveti voi? bafta in continuare