| Miniiii a întrebat:

(DAU fundita:X)Buna TPU:*, Am o intrebare, sunt cu un baiat de 6 luni, el se comporta asa dragut cu mine, e un scump, dar unii prieteni zic despre el ca ma inseala, nu stiu ce sa mai cred sau pe cine sa mai cred, eu tot il iubesc si il voi iubii mereu, voi ce credeti, sa mai fiu cu el sau nu?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Smaranda,il iubesti,il vezi,stai cu el,petreci ore in sir alaturi de el,poti vedea si intelege daca te minte sau nu!
O fata indragostita simte imediat cand minciuna se strecoara in relatia ei!
Incearca,fara sa jignesti nici prietenii si nici pe iubitul tau,sa afli care este adevarul.
Sunt doua variante,sau prietenii tai,din gelozie sau pentru ca ei ar vrea sa fie cu tine,sa vrea sa va desparta.
Sau,iubitul tau este atat de prefacut ca nici tu nu reusesti sa-ti dai seama de faptul ca are mai multe fete!
Si tind sa cred ca prietenii sunt de vina,mi-a fost greu si sa scriu ce am scris despre iubitul tau!
Baiatul se poarta foarte frumos,tu il iubesti foarte mult,fericirea deranjeaza persoanele mai putin norocoase,ai grija sa nu te minta prietenii, asculta ce spune inima ta de data asta!
Si, iubiti-va mult!

| Miniiii explică (pentru greece12):

Multumesc mult greece am aflat destule de la el si chiar ma iubeste nu m-ar minti m-ai ales ca stie ca il iubesc, iar prietenii minteau.

| greece12 a răspuns (pentru Miniiii):

Ai vazut?
Ma bucur foarte mult!
Sa fiti fericiti, iti doresc!happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru greece12):

Bună; mă uitam să văd ce mai faci și am dat peste întrebarea asta simpatică ea-așa, dar la care nu prea pot să dau și eu un răspuns din cauză că pe mine m-a lovit o dilemă chiar când să mă apuc de scris.
că aici spune fata cum e ea cu un băiat de 6 luni, iar azi tocmai întreabă ce să facă și ea ceva mai frumos că "urmează" să împlinească un an cu iubitu...
și-atunci am și eu o problemă: dacă de pe 20 decembrie până azi s-au trecut fix 5-6 luni,cum se face că eu nu sunt încă în țară,unde mă așteaptă DontSpeak-alintata,care nu mai pot nici eu de dorul ei, și nici ea de-al meu?
nu?
acum sper să nu să supere fata asta pe mine că am glumit și eu pe aici, și îi răspund și ei că poate se referă la aia că l-a întâlnit pentru prima oară acu vreo 8 luni, plus vreo 2 înainte pe facebook...
deci 2 la primărie, 2 la școala de fete, 2 nu mai știu pe unde - deci cam ies ele la numărătoare, dacă le mai numărăm odată-evident.
ok.te salut Greece, te salut Smarando, te salut DontSpeak.
și te iubesc.

| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu va iubesc pe voi!happy

11 răspunsuri:
| Picasso a răspuns:

Saluty
mai, incearca sa nu te gandesti la dragoste bla-bla-bla etc, viitor casatori fat frumos printzii, tu incearca sa nu fi naiva si sa stii ce vrei, daca nu iti plc dai cu next!

| Picasso a răspuns:

Saluty
mai, incearca sa nu te gandesti la dragoste bla-bla-bla etc, viitor casatori fat frumos printzii, tu incearca sa nu fi naiva si incearca sa stii ce vrei, daca nu iti plc dai cu next!

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Poate nu e adevarat ce zic prietenii. Spun asa doar sa va desparta pentru cca se mai intampla si lucruri din astea. Atata timp cat tu te intelegi cu el si totul merge bine intre voi nu asculta pe altii.

| D0zzz a răspuns:

Pai da nu te lua si tu dupa tot ce-ti aud urechile, poate nu e adevarat si atunci strici o relatie. Poate prietenii lui sunt gelosi si inventeaza povesti sau pur si simplu te pun la incercare. Vorbeste deschis cu prietenul tau, spune-i ce te supara, va intelege daca tine la tine. Bafta!

| LoLiTaBella a răspuns:

Incearca sa afli daca acei prieteni au avut dreptate! pot fi doar niste zvonuri cauzate de gelozie

| LoLiTaBella a răspuns:

Incearca sa afli daca acei prieteni te-au mintit sau nu si nu avea incredere oarba in nimeni

| Andrusca1497 a răspuns:

Nu te lua dupa gura lumii... nu ajungi prea departe...