Dragoste faci doar cu persoana iubita, alaturi de care ai intemeiat deja o relatie. Prin dragoste ne exteriorizam sentimentele pe care le simtim fata de o persoana, in schimb, sexul il poti face si cu un necunoscut, fara a simti ceva fata de el, ci doar atractie fizica. Prin sex ne exteriorizam dorinta carnala, implicandu-ne doar fizic, nu si sentimental.
Concluzia: sexul este trecator, dragostea eterna!
Dragostea e mereu, sexul e pentru o zi.Sau mereu.Baietii te cred o prostuta si te roaga sa o faci cu ei apoi te arunca in strada. Unii baieti sunt mai nebuni si prind fetele pe la colturi. Fetele mici nu'si dau seama ce fel de baiat au langa ele.Trebuie sa ai grija si sa fii sigura cf;]
Cand faci dragoste se presupune ca sunt iimplicate si niste sentimente, iar cand faci sex e vorba doar de placere si atat. Daca e sa le "disecam". Dar in principiu e vorba de acelasi luru.
Dragostea= te daruiesti din iubire si o faci doar cu pers iubita
sex= o poti face cu mai multi fara sa simti nimic, adica simti doar placere pe moment nu iubire... fundita?:X
Laurici, nu stiu daca intr-adevar "majoritatea", dar asa e, multi vor doar sex deoarece baietii nu sunt la fel de romantici, visatori ca si fetele si cauta sa-si satisfaca propriile interese, cauta ceva pasager, doar placere si atat, fara compromisuri sau implicatii. Si e normal la o varsta tanara, trebuie sa mai experimenteze si ei pana isi definesc gusturile)). CRED!
Succes, pa-pa!
In primul rand, dragostea inseamna ca inainte de penetrare sa profiti de jocurile amoroase, sa le savurezi si dupa aia sa o faceti, dar nu spre a atinge cat mai repede orgasmul, ci pentru a simti cat mai multa placere, pentru cat mai mult timp. Sa faci dragoste presupune o serie de mangaieri usoare, saruturi pasionale, imbratisari, vorbe dulci, atingeri incitante. Nu faci dragoste doar cu persoana iubita, poti sa faci si sex cu ea.Sexul inseamna o varianta prescurtata a dragostei, in care sari peste jocurile amoroase de dinainte si telul este atingerea orgasmului cat mai repede.
Bananacantareata87 întreabă: