| Sawarekh a întrebat:

Dau in ultimul timp de tipe care spun ''ce ti-as trage-o''
Am dat si de tipe care voiau la propriu asta.
Intrebarea mea este, ce simt fetele cand vor sa faca asta?
Am inteles bine? Ca sunt 2 interpretari din expresia ''ti-as trage-o'' nu?

Cu atat mai bine daca imi raspund fete, sa vad si perspectiva voastra!

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Niste prostii crezi ca fetele stau pe TPU sa ti raspunda tie la idiotenii?

| Sawarekh explică (pentru CristiDinBucuresti):

Sunt detalii inportante zic eu, nu e nici o prostie. Nu sunt eu de vina ca ele se exprima asa, mai bine lasa-ma happy

| RAY a răspuns:

Vise

| Violleta2022 a răspuns:

Esti sigura ca sub un cont de fata, nu era ascuns un baiat care facea misto de tine?

| Sawarekh explică (pentru Violleta2022):

Sunt complet sigur de asta, in plus au fost mai multe care au spus asta. Una din ele avand si soț.
Da, stiu e ciudat. Ceva s-a scbimbat pe la noi.

Mentionez ca majoritatea erau casatorite, eu ma gandesc ca o fi fantezii si nu aveau curaj sa le zica sotilor lor, oare asta ar fi o explicatie?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sawarekh):

Dupa cum am spus, online sunt numai mistouri, minciuni, flirt ori curvulite profesioniste care vor bani de la tine.
Mai sunt si prieteni cu cont fake care se dau drept femei si fac glume pe seama ta... ca online-ul permite, doar nu evzi cine este in spatele ecranului.
Chiar si aici pe forum sunt destui care se dau drept femei sau barbati si la un moment dat uita ce au mintit si spun pe dos, moment in care unii din noi ne prindem ca se minte la greu.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sawarekh):

Vei fi sigura, cand te vei intalni cu el pe real si vei vedea ca ai verigheta pe deget!

Eu inteleg, ai dreptate in mare parte, e posibil sa fi vorbit si cu conturi fake, dar la un cont pot fi sigur ca era reala, fiindca vorbisem pe video call pe Instagram

| Danny28 a răspuns:

Sunt doar niște vagaboande ce umblă doar cu cocalari și bombardieri. O fată întreagă la cap nu folosește așa expresii.

| Kiwijuice69 a răspuns:

În orice glumă este un pic de adevăr

| MateiDaSfaturi a răspuns:

Fetele acelea nu au cu cine sa intretina relatii sexuale. Probabil esti si tu sexy.