| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a întrebat:

Dau sfaturi despre sarut, dar cand e primul meu sarut e geva de genu "WOOOW"
ok stiu ca trebuie sa ma comport normal ca nu se va intampla nimic dar totusi sunt oleaca emotionata.
o sa fie un sarut dintr-o joaca(ori adevar provocare sau procente)dar totusi as vrea ca baiatul sa nu stie ca nu am mai sarutat?
ce sa fac sa nusi dea seama?happy
mersi!

Răspuns Câştigător
| 인스피릿 a răspuns:

Pentru primul sarut, o atingere pe buze e in regula, e exact ceea ce faci cu o ruda sau cu o prietena. Nothing to worry about. Dar cand e vorba de un french kiss, cred ca daca il lasi pe el sa conduca si tu sa ii urmezi cu limba miscarile, va fi bine happy In fond, daca o vei face cu prietenul, sunt sigura ca va fi fericit sa stie ca el iti atinge pentru prima data buzele, nu e nimic rusinos in faptul ca e primul tau sarut. Totul are un inceput happy Nu trebuie sa iti faci griji.

5 răspunsuri:
| AnonimA a răspuns:

Nu o sa isi dea seama numai sa nu fi emotionatatongue totul vine de la sineday dreaming

| Яùxsi a răspuns:

Nu iti face griji, totul va veni de la sine. El conduce... iar tu te iei dupa el smug

| SmileyyXD a răspuns:

Pai, trebuie sa te comporti normal, daca pari agitata o sa isi dea seama ca ceva nu e in regula.asa ca fii tu insuti

| Alexandra_7864 a răspuns:

Trebuie sa fi indrasneata. Fa tu primul pas ducandute la el sal saruti fara sa pari sfioasa.Asa o sa creada ca ai experienta. Daca e vorba de un saurt frantuzesc urmeazal pe el. O sa te prinzi repede. O sa ti se para oribil. Dar dupa aceea..."mama mama"mult noroc:*

| Melilith a răspuns:

Vai fataX_x.ai grija. o sa-ti bage limba pana`n gat si`ti va fi raustraight faceai grija sa nu ramai insarcinata! foloseste jasmine:-s