| Noname_4058 a întrebat:

Dc baieti care plac fetele le evita? Adica eu, vb cu un baiat de mai mult timp si i-am sp ca-l plac si mi-a zis ca si el ma place, dar nu inteleg dc acum ma evita...Eu ce sa inteleg din asta?

Răspuns Câştigător
| cyxx a răspuns:

Incearca sa intrii in vorba cu el, sa iesiti la un suc daca nu voi doi macar convingei prietenii sa-l scoata la o intalnire de grup si din intamplare tu te asezi langa el, la un film sa fiti mai multe cupluri 2-3 sa incerci sa il iei de mana daca vezi ca e mototol si nu face nimic incearca sa faci tu primul pas...asa eram si eu pana nu de mult si am avut multe fete de pierdut apoi mi-am zis ca "voi lupta" pentru fata care imi place si acum la inceputul scolii cand am intalnit o colega noua pe care o placeam am intrat in vorba cu ea putin cate putin(in primele zile chiar saptamani nu am vorbit deloc ) mai intai pe mess,apoi la scoala(la inceput ceream doar o simpla tema un pix,apoi mergeam la ea jucam carit si alte jocuri impreuna cu alti colegi, am glumit nevinovat, dupa care vinovat ca sa zic asa laughing si ne-am apropiat.dar ideea de baza e ca nu faceam toate astea daca nu ma mai intreba si ea de vorba de sanatate.etc
CONCLUZIE da-i calului apa ca nu spune cand ii este sete sau in cazul nostru du-te la el/baga-l in seama daca vezi ca e mototol si nu face nimic

7 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Te evita din urmatoarele motive:
1.E rusinos
2.Nu stii sa intretii o discutie tu/el
3.S-a plictisit, a vazut ca tot vorbiti tot vorbiti si nu iese nimic atunci a lasat-o balta
4.Ii place de alta
5. Vrea sa vada daca tie iti pasa.

| xKitiiii a răspuns:

Hei Noname.
Parerea mea este ca sunt doar rusinosibatting eyelashes...ei vor sa para "bad boys" dar nu sunt chiar asa. Stai linistita, daca chiar te place, intr-un final nu v-a ezita sa iti spuna asta...si ve-ti forma un cuplu.
Sper ca te-am ajutat.
Pa Pa wave Funda? :d

| CariocaAlba a răspuns:

Eu fac la fel! Doar ca o fac cu baietii pe care ii simpatizez. Cu alti baieti sunt in stare sa fac si sa zic orice, dar de fata cu cel care imi place mi-e frica[doar la unii] sa deschid gura sau sa ridic privirea. straight face

| indragostituspun a răspuns:

Eu sunt baiat si stiu i e rusine nu mai are ce sa-ti zica nu mai stie ce sa faca si incearca sa fie alaturi de tine si pote din prostie uneori face si misto asa suntem noi baieti uneori timizi cu fetele da cand i vorba toti sunt rambolaughing) daca el face asta nu-i da inpresia ca nul mai praci asta uram cel mai mult sper sa fiti impreuna si daca va fi sa va tina:* BAFTA

Eu sunt baiat si stiu i e rusine nu mai are ce sa-ti zica nu mai stie ce sa faca si incearca sa fie alaturi de tine si pote din prostie uneori face si misto asa suntem noi baieti uneori timizi cu fetele da cand i vorba toti sunt rambolaughing) daca el face asta nu-i da inpresia ca nul mai praci asta uram cel mai mult sper sa fiti impreuna si daca va fi sa va tina:* BAFTA.

Poate te place toti baieti avem 2 fete prima e atunci cand vrem sa aratam tuturor cat de mari tari si facuti suntem si nu ne frica de nime si nimic si cea de a 2 fata e cand intalnim o fata si nu mai avem ce sa-i zicem suntem forte timizi aproape toti si atunci tacem si ne tot uitam la voi cand vedem ca va uitati la noi bagam capu in podea sa stii ca daca tea zis e posibil sa nu te mai placa dar si sa te placa sper ca te-am ajutat nu-ti face griji noi baieti sutem toti la fel nu ne stim expreima. Funda?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca le este frica ca nu cumva sa le supere pe fete si acestea sa nu-i mai placa.