| Sexygirl2000LOVE a întrebat:

Dc credeti casexul a ajuns asa important intr-o relatie.doar el este facut pentru reproducere nu de alta. fara raspunsuri stupide

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Pentru ca tinerii au o imaginatie foarte bogata, cred ca sexul se mananca pe paine si este ceva infinit de bun si lung. In realitate, este forma suprema de exprimare a dragostei, este ca o incununare. Tinerii grabiti din ziua de astazi, vor azi sa cunoasca o fata, tot azi s-o sarute si, eventual sa se culce cu ea.De aceea se vorbeste de educatie, de educatie sexuala, etc. Fetele de 14 ani, viseaza la sex, pentru ca au citit pe net, sau au auzit ca e ceva nemaipomenit. Uita insa ca pentru a face sex, trebuie sa fiti pregatiti atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Mie, toata aceasta nebuneala cu sexul la 12, 13, 14 ani chiar si 15 mi se pare tot la fel de deplasat ca si cand o baba de 80 de ani ar umbla sexy sau cu codite. pe strada. E ceva. nefiresc.

20 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Pentru ca deja se afla prea devreme de el, si pentru ca toti vor sa experimenteze.Si incet incet ajunge sa le placa oh go on

| Razvan a răspuns:

Sexul are o varsta pe cand prostia nu are limita de varsta.Toti stim chestii teoretice si cand cei mari ne zic ca toate au timpul lor le zicem ca suntem martalogi comunisti
Eu zic ca n-ar strica mai mult respect/mai multa informare si mai putin sex la o varsta la care inca te mai incurci in tabla inmultirii

| Monica a răspuns:

In primul rand, pun pariu ca esti mica, atata timp cat nu sti care este rolul lui. Sexul este o modalitate (sau ma rog, dragostea) de a demonstra cat de mult ti la partenerul de viata.Nu e o '''jucarie'''sau o stupizenie. Gresesti!
Nu este doar pentru reproducere.Consta in mai multe lucuri.Cand ai sa cresti suficient de mult pentru a fi capabila de a percepe unele lucuri care tin de sex, iti vei schimba in totalitate parerea!

| Emeraude a răspuns:

Nu stiu care este mentalitatea ta, dar sunt multe persoane care considera ca si sexul are un rol important in stabilizarea unei relatii. In definitv, sexul este o forma de exprimare a sentimentelor dintre doi parteneri. Pentru mine, e important sexul intr-o relatie, dar nu este factorul decisiv. Mai sunt si alte chestii pe langa, dar care sunt off topic si nu intentionez sa le despic in patru aici.

Iti propun sa citesti articolele urmatoare, poate te ajuta cu ceva:
http://www.yuppy.ro/articol/Sex/1657/Sexul-face-si-desface.html
http://www.romedic.ro/importanta-sexului-in-cuplu-0P17516

Succes, pa-pa!

| Paula007 a răspuns:

Sexul este cea mai primitiva manifestare a iubirii dintre doua persoane.simbolizeaza momentul unic, in care 2 persoane devin una. stii mitul androginului? fiinta suprema de o putere nemaipomenita. zeii s-au speriat de puterea ei, asa ca au despartit-o in doua si ambele sunt sortite sa se caute pentru o eventuala regasire. e un mit dragut

sexul reprezinta un analgezic pentru multe "dureri " => durerea de cap nu mai este o scuza sa eviti sexulwinking

sexul reprezinta PUTERE. astazi sexul se vinde mai repede ca painea calda => prin sex obtii aproape tot ce ai visat / prin sex manipulezi / poti sa si omori ( dar nu toti au inima unui batranel predispui infactului )

sexul este zeul secolului 21

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Pai este important deoarece ii arati celui iubit ca poti sa faci orice pentru ca easa fie fericita si ca tii foarte mult la ea
adica asta este parerea meawinking

| paramore a răspuns:

Regula ta e valabila numai pentru animale
sau tu o sa faci sex numai cand vrei sa faci un copil?

| Sexygirl2000LOVE explică:

Bulinutza eu is fatalaughing

| ronin33dan a răspuns:

Sexul si banii sunt doua lucruri care definesc o relatie intr-un final!

| YqLmX a răspuns:

Aici ii dau dreptate lui sexygirl si va spun ca sexul este facut ca sa ai copii de-asta la creeat d-zeu si se mai spune ca e un pacat sa porti prezervativ ca sa nu faci copii ca s-o faci de placere

| Gizăz a răspuns:

@Andra: Eşti de-o prostie vehementă prin propria-ţi natură. Creaturile ca tine nici nu au cum să se schimbe.

| Ady00pk a răspuns:

Pentru ca suntem in sec 21 si ne place sa experimentam nu sa ne asezam la casa noastra sa facem 1-2 copii si gata viata.

| adrian_3467 a răspuns:

Actul sexual este pentru reproducere CORECT. A face dragoste inseamna actul sexual cand ai sentimente implicate tandrete etc etc. Sexul este foarte important intr-o relatie dar ca sa intelegi importanta lui trebuie sa ai o maturitate sexuala. Poti fi APT/APTA sexual dar sa nu ai aceasta maturitate. Enjoy happy

| Necunoscută a răspuns:

Greşeşti. Eu nu cred că sexul e făcut DOAR pentru reproducere. E făcut pentru plăcerehappy. Gândeşte-te, dacă ar fi făcut doar pentru reproducere, câţi copii ar avea un cuplu? Mai ales dacă au şi o activitate sexuală bogată. Sexul e important într-o relaţie. Te ajută să îţi cunoşti mai bine partenerul, ş. a. m. d happy

| Alx?nd?? a răspuns:

Nici eu nu stiu dar eu cred ca este important cica ne cunoastem mai bine dar date in pui mei sexu nu e o joac ate coppii cum ii interpreteaza astia

| disturbed a răspuns:

Mai Andra, tu zici ca nu ai deloc apetit sexual? laughing E cam depasita faza cum ca doar baietii au. Asa ca gura.
Chiar, esti pocaita? Asa pari...

| whatever1loser a răspuns:

Pai presupun ca este un lucru destul de placut si satisface destule persoane.si.unii il considera ca pe un fapt ce demonstreaza dragostea adevarata, pe cand altii il iau doar ca pe un "sport extrem". Fiecare are idei personale si nu pot spune ca e gresit nici intr-o parte nici in cealalta.ramane la aprecierea fiecaruia

| Tiby a răspuns:

Cand o sa ajungi la orgasm o sa stiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e asa important dar multora le place deci...happy

| Andra_3236 a răspuns:

Pentru ca traim intr-o lume cu bestii in calduri
Pentru ca aleg sa-si foloseasca hormonii nu neuronii
Pentru ca le e frica de casatorie si o amana
Pentru ca le place sa se ascunda in spatele scuzelor
"suntem in sec 21" "da ce esti tu pocaita?" sau alte replici de prost gust, dar in principal stupide
daca sexul ar fi ramas la principalul lui scop atunci nu ar mai exista bolile cu transmitere sexuala si nici fete insarcinate la 14 ani sau alte varste, nici violuri nici oameni care se gandesc "vai am 20 de ani si sunt virgin/a" sau ce 20? 19... 18 nu ar mai exista nici avorturi si copii nedoriti
Orice prostie faci ti se intoarce curvie-> vaduvie; avort-> lipsa de copii sanatosi sau chiar lipsa totala in familie
Fac multe prostii si nu vorbesc cu parintii se cred "adulti" cand nici * in pantaloni nu si-o pot controla oh go on
Nu stiu sa se abtina, nu stiu sa se pastreze
Oameni de nimic