| DuLciI a întrebat:

Dc curge un lichid alb grosut dar nu transparent din vagin, ce este? dc curge? dau funda

14 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca nu miroase urat atunci nu ti fa griji pentru ca e ceva normal sa mai avem scurgeri vaginale

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Smîntîna

| Brâncuşi a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Iaurtwinking...big grin Salut, care mai e viata ta Cristi? Te respect!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Brâncuşi):

Viața mea? E faină, dar a ta?

| Brâncuşi a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Foarte bunahappy...Ma pregatesc sa ma duc pe faleza sa ma plimb cu barca si sa beao o berebig grin

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Secreţia despre care vorbeşti e OK, atâta timp cât nu-şi schimbă culoarea/mirosul ( presupunând că ACUM nu are un miros urât/deranjant!

Vaginul prezintă ( în unele perioade ) o secreţie mai mult transparentă, care are rol de "autocurăţare"!

Secreţia ALBĂ gelatinoasă/cremoasă ( are aspectul unei creme dermatologice ) este cea care apare din cauza excitaţiei - a nu se confunda cu cealaltă ( care are rol de curăţare )!

Dacă, totuşi, în timp, acea secreţie îşi schimbă culoarea/mirosul - sau va fi însoţită de : mâncărimi, usturimi, senzaţie de urinare deasă, dureri abdominale ( ovare ), etc. - ATUNCI se IMPUNE un control ginecologic, fiind vorba de o INFECŢIE!

În acel caz, RECOMAND să mergi URGENT la un control ginecologic, pentru a-ţi recolta o cultură din secreţia vaginală - iar în urma analizei vei afla EXACT ce infecţie este şi vei primi tratamentul aferent!

| Ekcstsy a răspuns:

Ai vise erotice laughing. Daca e alb normal ca nu e transparentwinking

| jess179 a răspuns:

Cred ca este normal, si eu am la fel.

| aanny a răspuns:

Este un lichid ce are rol de antivirus.mai explicit iti fereste vaginu de boli sau infectii. Daca devine mai galbui de exemplu inseamna ca te-ai racit sau ceva de genu.deasemenea la fel ca si lacrimile ce tin ochii uzi asa actioneaza si lichidul acesta ca sa nu se uste vaginul happy

| Denisadeny1 a răspuns:

Ubita e ceva foarte normal orice femeie are incepand de la vreo 10 ani apare la diferenta de vreo 2 ani de la apararea menstruatiei deci nu te speria:*

| DuLciI explică (pentru Denisadeny1):

Mersi mult!:*

| Denisadeny1 a răspuns (pentru DuLciI):

Nu-i nimic:*

| AndradaBăă a răspuns:

Si eu am asa ceva....nu te speria.e ceva normal...am intrebat-o pe mama si a spus ca e ceva normal.

| francesscaa a răspuns:

Din cate stiu eu e din cauza ca te-ai excitat...big grin