Daca nu miroase urat atunci nu ti fa griji pentru ca e ceva normal sa mai avem scurgeri vaginale
Iaurt... Salut, care mai e viata ta Cristi? Te respect!
Viața mea? E faină, dar a ta?
Foarte buna...Ma pregatesc sa ma duc pe faleza sa ma plimb cu barca si sa beao o bere
Secreţia despre care vorbeşti e OK, atâta timp cât nu-şi schimbă culoarea/mirosul ( presupunând că ACUM nu are un miros urât/deranjant!
Vaginul prezintă ( în unele perioade ) o secreţie mai mult transparentă, care are rol de "autocurăţare"!
Secreţia ALBĂ gelatinoasă/cremoasă ( are aspectul unei creme dermatologice ) este cea care apare din cauza excitaţiei - a nu se confunda cu cealaltă ( care are rol de curăţare )!
Dacă, totuşi, în timp, acea secreţie îşi schimbă culoarea/mirosul - sau va fi însoţită de : mâncărimi, usturimi, senzaţie de urinare deasă, dureri abdominale ( ovare ), etc. - ATUNCI se IMPUNE un control ginecologic, fiind vorba de o INFECŢIE!
În acel caz, RECOMAND să mergi URGENT la un control ginecologic, pentru a-ţi recolta o cultură din secreţia vaginală - iar în urma analizei vei afla EXACT ce infecţie este şi vei primi tratamentul aferent!
Este un lichid ce are rol de antivirus.mai explicit iti fereste vaginu de boli sau infectii. Daca devine mai galbui de exemplu inseamna ca te-ai racit sau ceva de genu.deasemenea la fel ca si lacrimile ce tin ochii uzi asa actioneaza si lichidul acesta ca sa nu se uste vaginul
Ubita e ceva foarte normal orice femeie are incepand de la vreo 10 ani apare la diferenta de vreo 2 ani de la apararea menstruatiei deci nu te speria:*
Mersi mult!:*
Nu-i nimic:*
Si eu am asa ceva....nu te speria.e ceva normal...am intrebat-o pe mama si a spus ca e ceva normal.