Păi e ca la magazin: ție ți se pare mai bună o marfă nou-nouță, în țiplă, sau ai lua orice chestie mototolită de la S.H?
Man eu as prefera o femeie experimentata care stie ce vrea si cum sa ma satisfaca, sincer. am zis ca nu ma mai combin cu virgine niiodata nu merita efortul. le las pentru alti virgini ca sa se potriveasca.
Apreciate de cine? Trebuie să fii cel puţin dobitoc să zici că apreciezi o fată pentru prezenţa unui ţesut.
Apreciate de baieti de cine crezi?!
Pentru ca fetele virgine au stiut cum sa-si educe iubitii astfel incat sa nu fie dezvirginate de acestia.
Mereu am urat prostia asta. Mereu e vorba de extreme. Ori alea virgine pana la 30 de ani pline de frustrari si nesigure pe ele ( chiar am avut o discutie de genul acum cateva zile cu una care se credea mina de aur dar de fapt era un vulcan emotional ) sau alea care fac sex cu tot orasul de la 14 ani. Eu nu apreciez pentru nimic una virgina (am zis mai sus de ce ). Am vazut primul raspuns si mi-am dat o palma. Faptul ca una e virgina nu asigura ca in viitor nu o sa fie o panarama. Vorba aia, cand dai de gust... Referitor tot la primul post, mai exista si sex oral / anal. Degeaba are ea himenul intact ca nu poti stii cu cati s-a culcat deja.
Nu stiu ce inseamna pentru altii, dar pentru mine nu inseamna prea mult, nu inseamna deloc ( e exclusa situatia in care a fost cu 10 si apoi am aparut si eu, ca o sa am probleme probabil ).Ma intereseaza sa fiu primul in inima ei mereu.
DAR, ca sa raspund si la ce ai intrebat, ele sunt vazute asa pentru ca oamenii le cred mai cuminti, mai focusate pe viitor, pe viata de familie.
De unde ai luat ca sunt apreciate? o fata nu e apreciata daca e virgina sau nu, o domnisoara e apreciata daca se comporta frumos, nu fumeaza, nu se culca cu toti si are un bun simt.
Pai toti spun ca cu virginile e mai bine decat cu una care nu mai este!
Pai si normal ca o sa zica asa, daca fac sex cu o virgina care habar n-are cum e sa faci sex, baiatul se simte imparat, ca a satisfacut o virgina care nu are deloc experienta sexuala. Una care nu mai e virgina poate diferentia un barbat bun la pat, pe cand o virgina nu!
Pentru ca sunt neexperimentate si credule si usor de satisfacut. cu o virgina e greu sa gresesti in pat. n-amai facut-o cu nimeni altcineva si orice ai face e multumita. daca a mai avut experiente? atunci poate ia-u placut mai mult si e posibil sa o dezamagesti. asta nu este o problema cu virginele. asta este motivul adevarat. multi oameni baga texte ca e vorba de "puritate", ca merita "respectate" dar singurii care chiar cred asta sunt cei care n-au gandit ei insusi si se iau dupa cei care o zic.
in opinea mea sunt de evitat toti oamenii care vor numai virgine. daca un om pune pret pe virginitate, el are motive ulterioare pentru care face asta de cele mai multe ori si e mai bine sa nu te amesteci cu el.
Simplu,fetele virgine reusesc sa-si tina apetitul sexual in frau pana la o varsta majora, in care este pregatita din orice punct de vedere s-o faca. Fiind admirabila aceasta chestie in zilele noastre, unde fetele la 14 ani sunt cu burta la gura, Unii barbati asta cauta, prospaturi si de asta fiind mai apreciate virginele.
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: