| zanik a întrebat:

Dc la 16 ani e viata asa de grea si sunt atatea probleme mai ales in dragoste wow?crying am nevoie de ajutor si in cazu asta in dragoste...sunt cu prietenu meu de 8 luni de zile ne am inteles bine am mai avut si momente naspa dar am trecut in schimb de cateva saptamani s. a schimbat tot ce ii zic eu e gresit ce fac nu fac bine imi vb urat si cica stau cu gura pe el.adevaru asta e cam stau pentru ca este plecat in italia si vreau sa stiu ce face pe acolo... zice ca ma iubeste si il cred dar nu stiu ce e cu el in ultima perioadacrying( mi s. a luat dar il iubesc nu stiu ce sa fac? am nevoie de cateva sfaturicrying( mersi:*:*

6 răspunsuri:
| Cretaker a răspuns:

Daca e primul tau prieten, o sa-ti vina greu sa te desparti.
Presupun ca trebuie sa se intoarca in Romania. E si normal sa nu'i pese de tara cat e in Italia, mai ales de tine (chiar daca suna rau)
Probabil a vrut sa uite de tot cat timp a stat acolo, sa se relaxeze. Daca se intoarce din Italia si se poarta rece, inseamna ca s-a saturat, sa zicem.

| zanik explică:

Da se v a intoarce... l am intrebat daca vrea sa ne desp si imi spune ca nu vrea lucrur asta ca vrea sa fie cu mine tooata viata ...hmm

| Zady a răspuns:

Dar te-ai gandit vreodata ca face lucrurile asteas pentru ca este prea ocupat si stresat? gandeste-te daac nu ar mai vrea sa fie cu tine ar continua sa vorbeasca cu tine? mai lasa-l putin mai lejer.nu faci bine deloc.acorda-i timp

| zanik explică:

Chiar daca e stresat ar trebui sa se controleze cand vb sa si dea seama ca poate mi s a luat de comportamentu lui...si nu am cu cine sa vorbesc pentru ca nu intelege o tine tot pe a lui crying( vrea sa aiba intotdeauna dreptate chiar daca a gresit elcrying(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti ion vacanta ...deci mergi pe la el sau el la tine. astfel va incarcati bateriile!

| aKylie a răspuns:

Daca nu stiu motivele pentru care va certati nu am ce sfaturi sa iti dau care sa te ajute, dar daca a plecat in Italia asta inseamna ca trebuie sa munceasca, nu stiu pentru cine, dar trebuie sa ai o discutie cu el, sa ii spui ce te deranjeaza si sa incercati sa va intelegeti unul pe altul. Eu asa as face, da, stiu ca e complicat mai ales cand ai 16 ani atunci cam realizezi cum e viata, dar nu avem ce face, prin faza asta trece toata lumea la un moment dat. Succes. happy