Acelasi lucru patesc si eu... poate fi din cauza unei raceli sau poti avea unele chisturi la ovare ce produc aceasta durere ar fi indicat un consult la medicul ginecolog pentru a'ti oferi un tratament... s'au daca nu doresti acest lucru te'as putea sfatui ca atunci cand ai dureri sa iei RUPAN IBUPROFEN sau NUROFEN FORTE care se poate gasi la farmacie si sa bei ceai de coada soricelului poate ca iti va ameriora durerea nu garantez ca va functiona chiar in urmatoarele 5 min dar merita sa incerci PWP :*sper ca te'am ajutat cat de cat:*
Sh eu am o durere de burtik ingrozitoare.chiar si vars de cateva ori. dar iau ibuprofen.sau ibalgin forte. apoi imi pun p burtik o sticluta cu apa calda.tot c trebuie sa stii e ca pastilele trebuie sa le iei dupa c versi.ca apoi risti sa versi sh pastilutele sh nici un efect.nu o sa iti treaca asa repede poate dupa 20 d min dar astia sunt pasi eu asa fac. sper ca te-am ajutat quidate
Cred ca din cauza racelii ca am avut si eu asa o perioada, da peste o vreme mia trecutAi grija de u.