| anonimatus a întrebat:

Dc ma tachineaza si se da la mine daca eu stiu ca iubeste alta fata?crying ps.eu il bsk tare

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Pentru că ştie cât de mult ţi la el şi "se joacă" cu sentimentele tale. Vrea să'ţi dea impresia că te place, cu toate că iubeşte altă tipă sau poate se simte bine în prezenţa ta, poate e el o fire mai cicălitoare. Cel mai bine eşti puţin indiferentă cu el. Cu siguranţă te va întreba ce ai, dacă te'ai supărat pe el.
Succes!

6 răspunsuri:
| Acadeeeaa a răspuns:

Pentru ca stie ca-l iubestihappy.

| anonimatus explică:

Pai da el a fost impreuna ca fata aia si acum s-au despartit dar eu cred ca totusi o mai place cat de cat si ju vrea sa se dea la toate fetele pentruk cand era ca fata aia ma ignora complettongue

| A4DrIAn a răspuns:

Pt. ca ii un mistocar care ii place sa se dea la toate fetele si e prost nici macar sa nu il bagi in seama fi tare!happywinking
Funda pls

| Ralluca25 a răspuns:

Pentru că-i băiat. Asta știe el să facă.

| CurcubeuDeVise a răspuns:

Pentru ca multi baieti sunt niste nesimtiti, care se cred cei mai tari si ei au in gand ca toate fetele trebuie sa fie la picioarele lor, sau poate tu te inseli si el nu iubeste pe alta, ci te iubeste pe tine

| Cezar101 a răspuns:

Ori vra sa ti-o puna ori te iubeste si el pe tine si nu stie cu sa-ti spuna. Sau ti se pare tiebig grin