| AnduLove a întrebat:

Dc mai multi baieti se intalnesc cu fete doar pentru ca sa fie mai populari? Intr-o zi stai cu o fata, apoi cu alta? Dc va place sa faceti fetele sa sufere? Nu va suparati ca am formulat-o cam dur!

Răspuns Câştigător
| Sigmund a răspuns:

Hai sa facem abstractie de la unii, pentru ca nu toti sunt asa.Intr-adevar sunt si specimene de care ne spui tu. Uite ce, eu pun foarte mult suflet intr-o relatie si sunt sigur ca si altii sunt ca mine. Iar acei baieti de care spui tu, le place sa mearga ca rata prin balta din reletie-n relatie si din pat in pat, doar pentru a se considera mai tari, ma smecheri, dar hai sa-ti spun o chestie, asta e o prostie. Dar sunt sigur ca printre atatea specimene mai sunt si niste baieti care stiu sa aprecieze o fata, si o relatie cu o fata.

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Dur? Esti chiar amabila daca stau bine sa ma gandesc.De ce sa NU o faca? Cand in ziua de azi fetele sunt mai disponibile decat servicile gratuite ale Postei Romane.Adolescentele romance au impresia ca sunt cele din America.Se dau femei fatale, ba chiar independente imi zicea deunazi o domnisoara care inca credea ca verbul se pune la sfarsitul frazei
Din punctul meu de vedere, e o prostie sa nu profiti de fetele astea.Prostia costa

| Flav a răspuns:

Tu te uiti ce poza ai? Fataaaaaa, trezeste-te fataaaaaaaa!

| BubuLina999 a răspuns:

Asa e rasa masculina ...orgoliu si mandrie

| Nightfall a răspuns:

Nu ma numar printre baietii de acest gen, asa ca nu sunt ofensat de generalizarea facuta, dar parte din vina va apartine si voua, fetelor, pentru propria suferinta. Daca ati stii sa recunoasteti un baiat care urmareste lucruri de genul acesta si l-ati evita, atunci v-ati evita practic propria suferinta, insa aparent baietii buni nu prea mai sunt pe placul fetelor in ultimul timp, asa ca nu ar trebui sa va plangeti pentru propriile alegeri gresite.

| Onutzyk a răspuns:

Ca se cred interesanti, dar arata mai degraba a cocalari.

Mie imi plc aia care nu te lasa balta dupa ce se culca cu tinewinking

fundita? Am nevoie