| VrRoss798 a întrebat:

Dc majoritatea fetelor se simt bine în compania fetelor?
Am văzut multe fete care vorbesc cu "iubirea mea","te iubesc" între ele și ma întreb oare cum de au atractie așa mare între ele. Ba chiar am văzut multe sarutându-se și am rămas ceva gen mut. Ce le face sa le placa una de alta? laughing De aia și mulți barbati rămân singuri.

5 răspunsuri:
| angelsforever a răspuns:

Nu stiu, nu prea m-am inteles bine cu fetele in viata mea, chiar daca si eu sunt tot fata, dar asa sunt eu, baietoasa. Nu stiu motivul.

| 1997onur a răspuns:

Cine știe bro.

| Danny28 a răspuns:

Nu au fost dorite de nici măcar un băiat sau au avut o relație eșuată și s-au dat pe fete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lesbiene,sau au fost traumatizate și s-au dat pe muheres

| Violleta2022 a răspuns:

Este perfect normal sa te simti bine intre baietii tai si noi fetele, in compania prietenelor noastre, fiindca putem vorbiid eschis una cu cealalta, fiindac nu avem nevoei sa ne ascudnem micile probleme samd.
Apelative ca "iubirea mea" sau "iubito" nu inseamna nimic ad litteram intre fete, este ca si cum voi baietii va spuneti intre voi "frate" sau "boss' ori alt apelativ, care va face sa va simtiti mai apropiati unul de celalalt.
In occident unde traiesc de atatia ani, am o gramada de magazine unde vanzatoarele imi spun: "honey" or "love" fara sa insemne ceva strict sau personal, ca asa se refera ea la toate persoanele feminine. Itial am fost suprinsa, dupa care am inteles ca este o froma de politeti dusa la extrem, fiindca aici sunt obligati sa te salute si sa te intrebe "ce faci" ca forma de politete cand esti in fata lor, la casa de marcat.
Trebuei sa mentioenz ca aceste apelative de dragalasenii nu au nimci de a aface cu lesbianismul, cu ci fratia dintre femei, asa cum faceti si voi cu prietenii vostrii, maia les cand va intalniti si va luati in brate, deotand in realitate ca nu sunetti toti gay, ci o forma mai prietenoasa de apelare.