Asteapt`o sa se roage de tine pentru ai m`ai da o sansa ca dupa aia te ia de prost daca o ierti asa direct fara sa isi ceara iertare.Fii un pic indiferent si las`o sa umble dupa tine si astfel o faci si sa tina din ce in ce mai mult la tine.Crede`ma propria experienta:-D.
Hei iAngel nu stiu cati ani aveti voi dar totusi in dragoste e vb de compromisuri asa ca fa si tu un compromis daca o placi... PRobabil ea a facut asta doar sa vada cum reactionezi sa vada daca chiar simti cv si poate atunci i se paruse o idee buna dar apoi te-a sunat cred ca dandu-si seama ca a gresit deci eu zic sa fiti impreuna da-mi un pm sa-mi spui cum se termina ok
Pai ar trebui sa ai mai dai o sansa.dar daca ea te iinseala din nou cum a mai facut-o, sa no mai ierti normal ca no sa o poti uita dar daca (la o adica)va certati si nu mai sunteti un cuplu ai poti spune ca vrei sa ramai prietena cu ea gata.vei rade de alti baieti sau fete cu ea, n-o sa mai fiti yubiti si o sa va purtati ca niste preteni oricare.sa nu lasati ura din voi sa va copleseasca ca nu va fi bine. sper ca ti-am fost de folos pe curand funda!
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: