Buna draga mea:*! Ai pus niste intrebari foarte complexe si totpdata foarte simple . Iubirea pe care ai intalnit'o a fost una falsa de aceeas ti s-a parut complicata.Cand vei intalni adearata dragoste, aceea care va dura o viata intreaga va fi mai mult ca o joaca.Bineinteles nimic nu este perfect.Insa va fi mult mai usor. Nu iubirea te face sa suferi ci persoana nepotrivita. Iubirea este un sentiment mult prea frumos ca sa te faca sa suferi merge mana in mana cu fericirea.Nu are cum sa te faca sa suferi.Cum vad iubirea? Ca un vis.Parca ireal dar totusi plin de realism.Cand iubesti nimic nu conteaza. Dragostea e oarba?! Da! Si e minunata deorece te simti unica, speciala.Stii ca esti ultima persoana noaptea inainte de culcare in mintea cuiva si primul gand dis de dimineata ce a deschis ochii soarelui. . Ti'ai raspuns singura, nu realizeaza ce face! daca ar realiza crezi ca ar face? Un om apreciaza spe cineva in momentul in care il pierde.Mereu va fi asa.Suntem oameni nu avem cum sa nu gresim.Insa vei avea parte de omul pe care il iubesti si care nu te va face sa suferi. Te va ajuta sa te simti cea mai speciala dintre minunatiile lumii! Poate crezi ca am fost siropoasa, dar aveai niste intrebari si am raspuns cum stiu eu mai bineSper ca am fost de folos!Fruntea sus nu fii dezamagita de iubire, caci ea nu este niciodata de tine!:*Pupici
Draga mea...
E un punct de foc in noi, nemuritor si infinit, pe care nimic nu-l poate margini si nimic nu-l poate atinge. Il simti arzand pana in maduva oaselor si-l vezi stralucind pana in adancurile cerului...
asta e iubirea. daca nu suferi nu iubejti!
am trecut si eu printr-o situatie oribila. am stat cu un baiat 1 an si 2 luni si dpa ne-am despartit. a fost primul. si sa kombinat cu alta... cu care a fost sh mai de mult.
dc? ca eu nu i-am facut nimic ca sa ma faca sa sufar in halul asta.
trebuie sa ne gandim ca asta e destinul poate nu mi-a fost scris sa imi traiesc viata alaturi de el. am 15 ani. si trebuie sa gasesc un baiat care s tina cu adv la mine
Poate pentru ca atunci cand iubesti uiti cu totul de tine... te pierzi si nu-ti dai seama la timp...
Iubirea=Vrei sa iubesti, sa te indragosti? Trebuie sa suferi, orice placut are o suferinta, ca si un job, muncesti la ceva, faci accident faci ceva, dar trebuie sa pui suflet ca sa poti sa iubesti cu adevarat, si sa fie al fel si de la cealalta persoana, sper ca ti-am fost de ajutor si nu uita: Iubesti=suferi muncesti=suferi
daniela17 întreabă: