E simplu. vorbim de adolescenti
adica sunt niste oameni in curs de dezvoltare mentala, deci nu prea stiu ce vor si cand i-si dau seama pun punct durata poate fi scurta pe termen lung sau 4ever acum depinde de mintea fiecaruia...
Depinde, se poate sa dureze, acum la adolescenta ai alte gusturi fata de cele de la maturitatea finala, si se schimba in timp, la fel si comportamentul, viciile si multe altele, dar nu este o regula sa dureze sa nu dureze, si nu este o durata de iubire adolescentina, insa media unei relatii am citit ca este pe la 3 luni :d. Cheers.
Pentru ca nu sunteti pregatiti cum s-a mentionat si mai sus sau nu sunteti atit de responsabili pentru a intretinea o relatie...
In adolescenta nu cred ca exista iubire, doar o simpatie /afectiune. Poate e iubire, dar nu atat de pronuntata/inflacarata.
Cat dureaza naivitatea proasta specifica varstei daca nu ai belit-o la figurat macar o data-n viata.
Pentru ca nu e iubire adevarata si pentru ca acei adolescenti sa maturizeaza, isi schimba setul de valori si comportamenul si nu mai sunt compatibili.
KatiMe27 întreabă: