Din PROSTIE! Parerea mea este ca nu merita sa-ti dai viata pentru absolut nimeni. Dumnezeu ne-a dat-o, iar noi ce facem? Ne sinucidem pentru ca ne-a ranit un el sau o ea? Ok, suferi o perioada, este normal.in timp trece. Dar sa ajungi in halul asta? No way! Eu una consider ca persoanele acelea sunt extrem de lase si nu stiu cum sa ia viata in piept, sa o ia de la capat. Fratilooor, sa nu faceti niciodata tampenia asta cu sinucisul Vorba cuiva: "viata e frumos si merita trait"!
Pentru ca au pus foarte mult suflet de la inceputul relatiei sau si-au facut sperante foarte mari, iar in cele din urma, au fost ranite, de aceea. cand un refuz iti este dat, atunci cand ai sparante si iubesti, e mult mai puternic si iti provoaca o durere mai mare decat atunci cand nu ai sperante si nu te astepti. sentimentele iti confera o anumita sensibilitate, de asta suntem cu totii constienti, iar cand vezi ca acestea iti sunt calcate in picioare, cedezi. acum, depinde si de persoana. sunt unele care au autocontrol si isi pot construi un scut intelectual puternic si rezista sau cele emotive care, nu pot duce pe umeri „durerea" si prefera sa renunte la ea. cum? omorandu-se
Suicidul e o exagerare in cazul cuplurilor! Ele sunt practic o incercare disperata de a avea un ultim cuvant. Practic de acolo apar scrisorile de adio sau biletzelele suspendate pe un colt de masa... Se incearca sensibilizarea persoanelor din cercurile din care a facut parte persoana cu tente de suicid! Doamne Fereste!
De proaste, nu trebuie multa minte sa realizezi ca o a doua viata nu mai ai, dar un al doilea baiat care poate sa fie chiar peste el se poate gasi oricand; si e valabil si pentru baieti ca se mai gasesc si dobitoci d-astia
Dreacu stie...Noua astorlanti ne place sa credem ca din lasitate ca nu pot face fata suferintei dar cine naibii poate combate teoria ca poate vor sa se elibereze in acea iubire?
Pentru ca viata lor inseamna persoana iubita, e o chestie de neinteles,dar totusi de inteles. Cand "iubesti", chiar nimic nu mai conteaza, nici parintii, nici nimeni.
Pentru ca sunt niste persoane fragil emotionale...pun mult suflet.nu se gandesc ca viata e prea frumoasa si doar de ei depinde totul cum si-o fac.Totul consta in noi, ce ne atrage ce ne inspira.ce iubim cand vine vb de sentimentu ala mai presus de tot cand iubesti o fata /un baiat...mai greu iti revi daca te inseala sau se plictiseste, dar tot iti revii dupa o anumita perioda de timp cu as persoanelor din jur Asta e ce cred eu