| dydyyyy a întrebat:

Dc pentru noi fetele conteaza mai mult cu cine o faci prima data si investim multe sentimente pentru baiatu ala si pe baieti nu prea ii intereseaza cu cine o fac prima data si nu conteaza asa mult pentru ei?
sper ca ati inteles ce vreau sa spun:*:*:*:

Răspuns Câştigător
| AliceB a răspuns:

Chiar daca nu arata, eu zic ca si pentru ei e important.atata timp cat pentru fata respectiva au ceva sentimente.Dar asa suntem noi, fetele. punem la suflet mai mult decat baietii.sau cel putin, dramatizam mai multlaughing

5 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Pentru unele fete conteaza, pentru unele nu conteaza cu cine si-o trag prima data. Pentru unii baieti conteaza, pentru unii nu conteaza cu cine si-o trag prima data. Cei pe care nu-i intereseaza cu cine si-o trag, si-o trag cu cele pe care nu le intereseaza cu cine si-o trag. Cei pe care ii intereseaza cu cine si-o trag, si-o trag cu ele pe care le intereseaza cu cine si-o trag. Daca (vreodata) pica "regula" mea, asta inseamna ca niciunul/niciuna n-a fost precum a zis. Concluzie: Hai sa ne-o tragem!

| Narfundo a răspuns:

Fetele sunt mai sensibile si mai atente in acelasi timp.Asa ati inteles voi ca la baieti nu conteaza.dar in mod normal prima partida" poate hotara soarta baiatului.Cel mai precis tine de modul in care gandim.Nu conteaza asa mult cu cine o facem

| AnaBejenaru a răspuns:

Baietii sunt baieti.nu cont.pentru ei nimic.noi suntem mai atente.ce ei nu raman insarcinati.nu au nici o treaba

| ionyionelutza a răspuns:

Ptr ca fetele sunt mai sensibile si mai "prostute" ca sa zic asa nu pentru toate fetele conteza dar pentru cele care conteaza:ele adica noi ca aici ma includ si eu punem mai mult suflet si nutrim sentimente mai multe si mai repede decat baietii ei cauta mai mult aventuri si pana sa faci un baiat sa te iubeasca e cale lunga ei de obicei nu arata ca sufeta desi unii ajung sa planga pentru o fata dar asta e de aia sufera fetele mai mult ca baietii asa cred eu? funda?

| PupicelT a răspuns:

Nu stiu...asa sunt ei, baietii.