Gata, ma fac verde in cap, sa se inteleaga direct mesaju " Treci mai departe, pleaca. ".
Da ce ai facut tu sondaj cate blonde au fost violate si cate fete din celelalte categorii?
Se fac violuri pentru ca nu stim sa ne aparam, nimanui nu cred ca ii strica un curs de autoaparare.
Pentru ca unii barbati ori nu sunt frumosi si nu ii plac fetele ori nu vor ei sa realizeze o relatie de iubire cu o anumita fata,si astfel ei asteapta ca acea fata sa fie singura nimeni in trecere,nimeni langa ea, o i-a de la spate ii pune mana la gura si o ia cu japca si o arunca in masina si se duce la el acasa/alt undeva si acolo face sex cu ea fortat (chiar daca ea nu vrea).Ei fac asta din lacomie, le e "foame" de sex intr-un fel.Trebuie sa ai grija la chestii de genul asta daca esti fata, iti urez multa bafta.:*
AtâtDeSimpla deci tu zici ca problema e la noi nu la obsedatii aia sexuali. Noi trebuie sa ne schimbam sau ei? Problema nu e ca noi nu stim sa ne aparam pentru ca nu potem! De ex: Tu mergi linistita pe strada si vine unul la tine, nu ai cum sa te bati cu el sau ceva de genu pentru ca te-ar lasa lata acolo. Sti care e problema? Ca noi nu suntem bine aparate. Dupa mine i-as condamna pe toti pedofili si violatori, ucigasii etc la moarte. Poate ca suna aiurea dar in felul asta se vor gandi de multe ori inainte sa atinga pe cineva.
@KaMy, nu zic neaparat ca problema e la noi. Ei sunt aia care nu au minte, dar exista spray paralizant si toate minunile. Bineinteles ca nu poti lupta prea mult cu un barbat dar te poti impotrivi, poti cunoaste locurile unde trebuie sa dai ca sa il lasi fara aer si tot asa.
Uite iti dau propriu meu exemplu.
Acum 3 ani [ aveam vreo 12 ani ], mergeam frumos pe strada si apar 3 baieti in fata mea, era iarna, si s'au legat de mine.
Si unu tot ma freca la cap ca daca il sarut ma lasa in pace. Nu ai sa vezi era in mintea mea! Evident ca am ripostat cum am putut si eu, pentru ca nimeni nu se baga, pur si simplu nimeni. Si na, faceam ce puteam si eu, dadeam cu pumnu, puneam piedici si etc. Si sincera sa fiu, mintea nu iti este limpede in astfel de situatii, ajunsa acasa gaseam 70 de solutii, puteam sa o iau la fuga printre blocuri pierzandu'mi urma. Puteam face 1000 de chestii dar uite ca nu puteam gandi in momentul ala, tot ce puteam face era sa ma impotrivesc. Si sincera sa fiu, un spray paralizant in momentul ala ar fi fost cea mai buna solutie.
Pentru ca si blondele sunt curve, ca si celelalte.
Nu sunt pro-viol, dar cand iesi din casa la 11 noaptea "in club cu fetele", fusta e sub poponet de vedea si Ray Charles (daca mai traia) daca esti epilata sau nu la... ma'ntelegi, ori esti curva, ori esti proasta.
Daca esti curva, bravo tie, respect maxim, trebuie' s-o faca si cineva p-asta dar nu mai e cazul sa ne plangem daca ne violeaza vreunul, nu? Riscul meseriei.
Daca isi imbracata asa si nu esti curva atunci esti proasta - iar nu-i neaparat o problema, prostia se plateste iar violul reprezinta in cazul asta selectie naturala.
De ce esti proasta? Pentru te uiti la stiri, auzi de violuri si... nimic. Deci stii ca se intampla insa continui sa crezi ca traim prin nu stiu ce stat european unde gradul de civilizatie este foarte ridicat. Cam de aici imi rezulta mie ca esti proasta.
Totusi imi pare rau ca esti violata, se pierde o candidata la pozitia de curva, nu?
Despre autoaparare - bafta. Daca procedeul nu include un pistol cu bile, letal de la mai putin de 5m + cursuri saptamanale de practica (ca sa nu fii si violata, batuta si cu pistolul luat).
Daca va puneti speranta insa in tae-bo sau in cursurile de wu-shu / kung-fu predata de micuta "n-am su tien" e mai greu. De obicei cine practica, trebuie sa practice in mod regulat iar viata de luptator exclude, de principiu, alcool, tigari, excese in cluburi.
pfiu...catamai raspunsul. Cred ca puteam sumariza si cu un "de kiki"
Pentru ca Romania 80% este plina de tarani opsedati. Cred ca doar 20% dintre romani gandesc mai mult.In strainatate Romania este considerata o tara de hoti, violatori... Daca mergi sa te angajezi la unele locuri de munca in strainatate ti se va raspunde ca romanii sunt hoti, pungasi, nu vor sa munceasca calumea ...Astia suntem noi, trebuie sa recunoastem
De ce? Păi la cât de sumar și provocator se îmbracă fetele din ziua de azi, cum să nu li se facă poftă violatorilor? Deja de când le cresc țâțele încep să poarte haine decoltate, fuste de abia le acoperă bucile și așa mai departe.
Asta e părerea mea...
anonim_4396 întreabă: